Milou Braad
Milou Braad Foto: Aangeleverd

Hondengedragcentrum FollowMilou in Oldemarkt

OLDEMARKT - Milou Braad (26) is de trotse eigenaresse van Hondengedragcentrum FollowMilou. 

Milou is 26 jaar oud en woonachtig in Oldemarkt. Van huis uit heeft zij altijd honden om zich heen gehad. In 2018 heeft zij het certificaat van de opleiding Hondenuitlaatservice behaald bij de Martin Gaus Academie. 

Filmpjes van Anniek Winters

De afgelopen jaren zag Milou veel filmpjes van hondengedragdeskundige Anniek Winters voorbij komen. Elke keer dacht zij: Toen 'Wat zou dat mooi zijn als ik dat ook zou kunnen!' Vervolgens heeft zij besloten om te doen waar haar hart ligt. "Wat ik echt leuk vind en waar ik energie van krijg is het werken met hond en baas!" zegt ze enthousiast. 

"Wat ik echt leuk vind en waar ik energie van krijg is het werken met hond en baas!" zegt Milou enthousiast.


Hondenpsychologie

Afgelopen jaar heeft Milou vervolgens de opleiding van Anniek Winters behaald. Bij die opleiding mocht zij zich verdiepen in de filosofie van deze hondengedragdeskundige en die van hondentrainer Cesar Milan. "Hier heb ik veel mogen leren over de hondenpsychologie en hoe je honden goed kunt opvoeden en begeleiden door middel van onze lichaamstaal en energie," vertelt Milou. 

Met alle liefde en plezier, adviseert en coacht zij nu mens en hond die uit balans zijn en geeft zij cursussen om gedragsproblemen bij honden te voorkomen."

Contact

Voor meer informatie over Hondengedragcentrum FollowMilou kunt je terecht op de website van Milou Braad.

www.followmilou.nl