Afbeelding
Foto: Pixabay

Online cursus voor zwangeren

Steenwijk

STEENWIJK - Op de maandagavonden 25 en 31 januari organiseert vrijwilligersorganisatie La Leche League vanuit Steenwijk een online cursus over borstvoeding voor zwangeren en hun partners. 

La Leche League wil moeders goed informeren voor de geboorte over het zelf voeden van hun baby. Wie overweegt om na de bevalling borstvoeding te geven of nog twijfelt is van harte welkom. Tijdens de eerste cursusavond wordt onder andere informatie gegeven over het opbouwen van de melkproductie in de kraamweek, het aanleggen en de voedingssignalen van de baby. De tweede avond gaat over de rol van de partner, stoppen, afkloven en het combineren van werk en borstvoeding.

Aanmelden
De online cursus start om 19.30 uur. Meedoen kan door je op te geven via de mail: steenwijk@lalecheleague.nl of door te bellen met LLL-leidster Esther Rosenboom: 0521-518187. Je ontvangt dan alle informatie over het bijwonen van de cursus via Zoom. De kosten bedragen 22,50 of 35 euro afhankelijk van het naslagwerk dat je bij de cursus wenst. Je ontvangt een nota en veel verzekeraars vergoeden de cursuskosten.