Cor Pot en in zijn vrienden in Nepal
Cor Pot en in zijn vrienden in Nepal Foto: Aangeleverd

Fotografiecafé op 11 maart met lezing van Cor Pot over reis door Nepal

Steenwijk

STEENWIJK - Johan Bergsma van Bergsma Photography organiseert op vrijdagavond 11 maart een Fotografiecafé in Grandcafé Heren van de Rechter. Hierbij gaat fotograaf Cor Pot uit Heerenveen een lezing geven over de reis die hij samen met een aantal vrienden door Nepal heeft gemaakt. 

Cor Pot heeft tijdens zijn reis in Nepal ook foto’s gemaakt van een school in Nepal, die in de buurt van de Himalaya staat. Deze school en tal van andere projecten worden ondersteund door de Stichting Studentenprojecten Nepal. Met zijn lezingen zamelt Pot ook geld in voor deze stichting. 

Froukje Nijholt
Tijdens zijn lezing zal de oprichter van de stichting, Froukje Nijholt, aanwezig zijn. Bij de foto’s van Pot zal ook zij haar verhaal doen. Bergsma had Pot al in 2020 uitgenodigd in zijn Fotografiecafé, maar vanwege corona moest hij die lange tijd uitstellen. Hij is van plan om dit jaar weer eens in de twee of drie maanden een Fotografiecafé te organiseren.

Aanmelden
Inloop Fotografiecafé op 11 maart vanaf 19.00 uur, start 19.30 uur. Entree is € 10, waarvan € 3,50 voor koffie is. De rest doneert Bergsma aan het goede doel. De lezing is in de bovenzaal van Grandcafé Heren van de Rechter. Hier is ruimte voor honderd toeschouwers. Meld je van te voren aan via de mail: info@bergsma-photography.com of Whatsapp: 06-53333722.

Kijk voor meer informatie op https://studentenprojectennepal.nl/geschiedenis/

schoolkinderen in Nepal