In de werkplaats van Kelders Kooien
In de werkplaats van Kelders Kooien Foto: Aangeleverd

Kelders Kooien BV in Tuk wil doorgroeien

TUK – Productie, verkoop online, verkoop via de fysieke winkel en verkoop via dealers. Deze onderdelen maken Kelders Kooien BV sterk in wat het bedrijf doet. De directeuren Frans en Evelien van der Vinne zijn ambitieus om nog veel verder door te groeien en hebben daarvoor nog plannen genoeg.

Kelders Kooien BV is gevestigd aan de Boterweg in Tuk. Bij binnenkomst kom je gelijk in de winkel waar inmiddels het assortiment behoorlijk is uitgebreid. Waar voorheen vooral de eigen productie autobenches en hondenbenches de boventoon voerde, zijn het nu tevens alle accessoires, voeding, snacks en andere toebehoren die nodig zijn als u een hond heeft of krijgt.

HUNDOS

Met Kelders Kooien richten we ons voornamelijk op al het maatwerk, dat wil zeggen, we kunnen benches en andere artikelen maken op maat en wens van de klant. Ook is een groot onderdeel van ons bedrijf de productie van het eigen geregistreerde merk HUNDOS. Dit zijn standaardproducten die verkocht worden in de winkel, online en via onze dealers. 

De HUNDOS-producten zijn tot dusver autobenches, hondenbenches voor in huis, werpkisten, puppyrennen et cetera. Deze producten hebben allen een standaard maatvoering en worden met uiterste zorg en oog voor kwaliteit door onze eigen productieafdeling gemaakt. Onze productieafdeling bestaat uit twee locaties; de locatie aan de Boterweg, waar naast de HUNDOS-productie ook al het maatwerk wordt geproduceerd en de tweede locatie aan de Karenbrug in Steenwijk. Hier wordt één onderdeel van de HUNDOS-productie gemaakt door mannen die in dienst zijn van de NoordWestGroep. "Inmiddels werken hiervan drie à mensen al een paar jaar voor ons," vertelt Evelien van der Vinne, "en sinds enkele maanden doen ze dat op onze eigen tweede locatie aan de Karenbrug, een zogeheten wollocatie." 

De ervaring is dat de samenwerking ontzettend goed bevalt doordat het gelukt is vanuit de NoordWestGroep een team enthousiaste medewerkers op onze wol-locatie te krijgen. Deze mensen zijn elke dag opnieuw gedreven, om net als ons eigen productie team en goed product neer te zetten, met oog voor kwaliteit en afwerking.


Kelders Kooien bestaat inmiddels bijna 22 jaar. In het jaar 2000 is het bedrijf overgenomen door Frans en Evelien van der Vinne. In de loop der jaren is het bedrijf enorm veranderd qua aanbod en is de eigen productie enorm gestegen.



Andere merken

In de winkel vindt u naast het HUNDOS-merk ook diverse andere merken. Al deze producten zijn tevens terug te vinden op onze online afdeling, welke voornamelijk gaat via de website autobench.nl. Op deze site zijn alle standaardproducten die wij maken en leveren te bestellen. Afhaal via de winkel Kelders Kooien is ook mogelijk. Doordat we dit assortiment steeds verder uitbreiden, kunnen we ook de klanten in de regio goed bedienen. U kunt bij ons in de winkel en op de website alles vinden voor uw pup of volwassen hond.

Kelders Kooien BV richt zich voornamelijk op het maatwerk. Dit betekent dat de verkoop van al ons maatwerk, producten voor dierenartsen, standaard Hundos-producten et cetera allemaal via de winkel en website van Kelders Kooien worden verkocht. Kelders Kooien bestaat inmiddels bijna 22 jaar. In het jaar 2000 is het bedrijf overgenomen door Frans en Evelien van der Vinne. 

In de loop der jaren is het bedrijf enorm veranderd qua aanbod en is de eigen productie enorm gestegen. 

Waar voorheen het bedrijf gedragen werd door Frans en Evelien met daarbij één of twee personeelsleden, bestaat het nu uit een team van negen personeelsleden aan de Boterweg en vier medewerkers aan de Karenbrug, met daarbij uiteraard nog steeds Frans en Evelien die ook zelf nog volop meewerken in het bedrijf.

Kijk voor meer informatie op de websites: www.kelderskooien.nl en www.autobench.nl.

Tekst en foto van Kelders Kooien