Afbeelding
Foto: Pieter Jan Hummelen

CU komt in actie: inzameling voor menstruatie- en verzorgingsproducten

Steenwijkerland

STEENWIJKERLAND - De ChristenUnie Steenwijkerland komt begin maart in actie en houdt een inzameling voor menstruatie- en verzorgingsproducten. 

In Nederland heeft één op de tien vrouwen of meisjes soms geen geld om tampons en maandverband te kopen. Ook voor verzorgingsproducten als shampoo en deodorant is vaak onvoldoende geld. Boutique ZeroZero is de kledingbank van Steenwijkerland en verstrekt naast kleding ook deze producten aan inwoners die het zelf niet kunnen betalen. Bij Boutique ZeroZero merken ze dat de vraag steeds meer toeneemt. Kortom, tijd voor actie!

De ChristenUnie is een partij die recht wil doen aan alle inwoners, maar in het bijzonder aan kwetsbare inwoners. Bijvoorbeeld aan hen die weinig te besteden hebben. We willen een samenleving zijn waar we naar elkaar omkijken. Daarom wil de partij, in het licht van internationale vrouwendag op 8 maart, in actie komen voor vrouwen en meisjes. 

Boutique ZeroZero
Doe jij mee? Lever je producten in bij één van de mensen op de kieslijst van de ChristenUnie. Ook staan de mensen van de ChristenUnie op zaterdag 5 maart van 10.00 tot 14.00 uur in het centrum van Steenwijk om producten in te zamelen die weer naar Boutique ZeroZero gaan.

Wat betreft de verzorgingsproducten: producten voor de man zijn uiteraard ook van harte welkom!

Afbeelding