Kort nieuws


Stiltekring

Op het plein voor de Doopsgezinde Kerk in Steenwijk is iedere zondagmiddag een stiltekring voor vrede met nazit. Iedereen is welkom. Breng een gedicht, lied, muziekinstrument of gebed mee. De stiltekring voor vrede begint om 16.30 uur en eindigt om 17.00 uur, waarna de nazit begint. De Doopsgezinde Kerk is gevestigd aan de Onnastraat 10 in Steenwijk.

Kinderdienst 

In de Hogewalkerk in Steenwijk wordt op zondagmorgen 20 maart een Kinderdienst gehouden. Het thema is ‘Helden Gezocht’. Kom allemaal genieten van een spannend verhaal met een heel bijzondere held! Ook worden er veel kinderliederen gezongen. Het begint om 9.30 uur en het adres is Hogewal 178. Iedereen is van harte welkom.

Lezing Koos Tap

Op vrijdag 18 maart 20.00 uur zal Koos Tap uit Coevorden een lezing houden voor leden van de Geologische Vereniging Zwolle e.o. De lezing gaat over het ontstaan van de Vogezen, de Rijnslenk en het Zwarte woud. De lezing begint om 20.00. Plaats: Wijkcentrum de Weijenbelt. Ingang kleine zaal aan de noordzijde, Campherbeeklaan 82 in Zwolle. Leden: gratis, niet-leden: € 5.

Avond met Johan Veenstra

Op maandag 21 maart verzorgt Johan Veenstra, in het kader van het Schrijversfestival 2022, een avond in de bibliotheek te Vledder. Johan Veenstra is ook in de Kop van Overijssel en Zuid-West Drenthe geen onbekende. Al meer dan vijftig jaar schrijft hij in zijn streektaal en vertelt hij verhalen uit het dagelijks leven. Aanvang: 20.00 uur. Entree: € 7,50 en voor bibliotheekleden € 6. Reserveer via schrijversfestival.nl of bibliotheek.