Paasdienst in Wanneperveen

WANNEPERVEEN - Op eerste paasdag, zondag 17 april, is er een dienst in de PKN kerk aan de Veneweg 188 in Wanneperveen. Spreker is Durk de Boer en ‘Comm nu met Sangh’ verleent muzikale medewerking. Er worden veel bekende paasliedjes gezongen. De dienst begint om half 10, maar vanaf 9 uur is er al een voorprogramma op het scherm met toepasselijke muziek. Na afloop van de dienst is er de mogelijkheid om een kopje koffie te drinken. Meer informatie en het bekijken van de dienst: bijzonderediensten.mozello.com.

Toneelgroep Dwarsgracht brengt klucht

DWARSGRACHT - Na een gedwongen pauze van twee jaar heeft de toneelgroep Dwarsgracht weer met veel enthousiasme het repeteren opgepakt voor de klucht ‘High Tea in Bakkerij van Schie' geschreven door Michiel Geurtse en Cocky van Dijk.
Bakkerij van Schie is niet meer wat het is geweest. Mevrouw van Schie probeert van alles te bedenken om de bakkerij nieuw leven in te blazen en overtuigt haar man om High Tea party's te organiseren en een lunchroom op te starten. Samen met bakkersknecht Jacob en verkoopster Wendy wordt dit plan gerealiseerd. Maar op de een of andere manier wordt ‘High' wel heel erg letterlijk genomen…
De toneelgroep Dwarsgracht brengt een voorstelling op vrijdag 13 mei en op zaterdag 14 mei in Ons Dorpshuis in Dwarsgracht. Beide voorstellingen beginnen om 20.00 uur. De kaarten à 5 euro per stuk zijn te reserveren bij de familie Hensbergen via telefoon 0521-362275 of e-mail kanaaldiekers@kpnplanet.nl.