Margot Limburg en friends spelen in Koloniekerkje

WILHELMINAOORD - Op donderdag 19 mei speelt folkzangeres Margot Merah (ook bekend als Margot Limburg, uit Paasloo) met twee muzikanten in het Koloniekerkje in Wilhelminaoord. Tijdens het concert presenteert ze haar nieuwe solo CD Take Heart.
Al meer dan 20 jaar tourt de Paaslose folkzangeres Margot Limburg de wereld over. De laatste jaren vooral met haar duo The Lasses, waarmee ze onder meer door Amerika en Japan optrad. The Lasses zijn ook op Kopje Cultuur vaste gast en speelden al eens eerder in een uitverkocht Koloniekerkje in Wilhelminaoord. Op 19 mei komt Margot terug in het kerkje. Dit keer met haar trio waarmee ze voornamelijk eigen geschreven liedjes laat horen.
Samen met multi-instrumentalist Alan McLachlan en contrabassist Gerco Aerts speelt Margot nummers van haar nieuwe CD Take Heart. Met haar voeten stevig in de traditie van de Keltische folkmuziek, vertelt Margot ook met haar muziek verhalen over het leven. Simpel en klein, met een diepere laag die maakt dat mensen er iets van zichzelf in herkennen.
Margot beleefde een moeilijke, intense tijd. Niet alleen door corona. Ze werd ten tijde van de opnames ernstig ziek. Lange tijd was de toekomst onzeker. Gelukkig ziet die toekomst er nu een stuk mooier uit. Extra blij is Margot dat de ‘pre-release' van Take Heart gehouden wordt in het Koloniekerkje van Wilhelminaoord.
Donderdag 19 mei, aanvang 20.00, zaal open 19.30. Kaarten à 15 euro zijn te bestellen door te mailen naar kaartverkoop@koloniekerkje.nl