Longfoto
Longfoto Foto: Kalhh

Longpunt Steenwijkerland op 7 juni in De Klincke

Steenwijk

STEENWIJK - Na ruim twee jaar gaat het Longpunt in Steenwijkerland op 7 juni weer van start. Het Longpunt wordt georganiseerd door het Longfonds, in samenwerking met diverse partijen vanuit het Mantelzorgnetwerk Steenwijkerland. “We kijken er naar uit om het Longpunt weer in Steenwijk te kunnen organiseren,” aldus de organisatie. 

Impact van een Longziekte op jezelf en je omgeving

Deze eerste Longpuntbijeenkomst zal zijn in Steenwijk op dinsdagmiddag 7 juni van 14.00 tot 16.00 uur in Kerkelijk centrum De Klincke, Kerkstraat 16 Steenwijk. Het thema deze middag is ‘Impact van een longziekte op jezelf en je omgeving’. Gastspreker is Ron Scheffer maatschappelijk werk Isala. Carolien de Vries longverpleegkundige bij Isala zal deze middag begeleiden. Uiteraard is er weer alle gelegenheid om uw vragen te stellen en is er alle ruimte om ervaringen met elkaar te delen. Iedereen is van harte Welkom, de koffie/thee staat weer klaar! 

Aanmelden en meer info

Gelieve tijdens de Longpuntbijeenkomsten deze bijeenkomst geen geurtjes te gebruiken. Gezien de kwetsbare doelgroep van longpatiënten zijn we nog heel voorzichtig en vragen we iedereen die wil komen zich aan te melden. Dit kan via drenthe@regio.longfonds.nl of als mailen niet lukt, even bellen naar Sociaal Werk De Kop, via 0521-745080. “We blijven voorzichtig, daarom blijven we goed ventileren, handgel is aanwezig en blijven we de nodige afstand in acht houden,” zo laat Henk Heuvelink van het Longfonds weten. Bij klachten blijf thuis! De volgende bijeenkomst is op 6 september.

 Meer info over het Longpunt is te verkrijgen via Henk Heuvelink: 0528-371821