Leden gezocht voor nieuw regiokoor

STEENWIJKERWOLD - Voormalig kerkkoor Steenwijkerwold zoekt leden voor een nieuw op te richten regiokoor. Leden van dit koor organiseren daarom voor geïnteresseerden op donderdag 9 juni een avond in de Protestantse Kerk in Steenwijkerwold. 

Zingen is een leuke en ontspannende hobby en goed voor je geestelijke en lichamelijke gesteldheid. Daarnaast is zingen een bewezen goede therapie voor mensen die corona hebben gehad. Lange tijd mocht er niet gezongen worden en de leden van het voormalige kerkkoor van Steenwijkerwold hebben dit enorm gemist. Zij willen graag de draad weer oppakken, maar er zijn helaas door ziekte en ouderdom ook leden weggevallen.

Het plan is nu een hele nieuwe opzet van een regiokoor te maken met een nieuw repertoire en andere naam onder leiding van dirigent Adriaan Oudkerk. De initiatiefnemers hopen dat ook leden waarvan het koor dat is opgeheven hierop zullen reageren. “Wij zijn dringend op zoek naar leden, vooral tenoren en bassen, die graag een avond vrij willen maken om met ons mee te zingen. De toekomst van het koor valt of staat hier mee!” aldus de initiatiefnemers.

De repetities zullen plaats vinden op de donderdagavond van 19.30 uur tot 21.30 uur. Naast serieus repeteren is er ook ruimte voor gezelligheid. Deze combinatie zorgt voor een ontspannen sfeer. Heeft u interesse: donderdagavond9 juni is er een bijeenkomst in de Protestantse Kerk te Steenwijkerwold. Aanvang 19.30 uur. U bent hiervoor van harte uitgenodigd. Ook kunt u contact opnemen met Adriaan Oudkerk, telefoon O6-34077500 of Geesje Jongschaap,
telefoon 06-10217918.