Iedere dag stonden er drie activiteiten op het gebied van sport, spel en creativiteit centraal.
Iedere dag stonden er drie activiteiten op het gebied van sport, spel en creativiteit centraal. Foto: aangeleverd

Summerfun Steenwijkerland beleeft geslaagde eerste editie

Algemeen

STEENWIJK - Op 20, 21 en 22 juli stond het Racket & Fitness Centrum Steenwijk in het teken van de Summerfun Steenwijkerland driedaagse. Een programma vol sport, spel en creativiteit voor kinderen in de leeftijd van groep 5 tot en met groep 8 van de basisscholen.

Organisatoren Ellen Sangers (Racket & Fitness Centrum Steenwijk), José Groen (Beweegaapjes) en Monique Blok (De Planmadame) kijken meer dan tevreden terug op een zeer geslaagde eerste editie. Zo’n 30 deelnemers per dag deden vol enthousiasme mee aan het activiteitenprogramma. Onder andere bubbelvoetbal, levend ganzenbord en een workshop flipperkast timmeren stonden op het programma. Iedere dag stonden er drie activiteiten op het gebied van sport, spel en creativiteit centraal. Dit dagprogramma werd aangevuld met twee grote spelactiviteiten die de groep als geheel met elkaar ondernam.

De meeste deelnemers waren alle drie dagen van de partij, waardoor ze elkaar ook steeds beter leerden kennen. De vakantie actief starten, niet achter een scherm, maar door te sporten en te spelen. Dat was het doel van deze driedaagse. Het Racket & Fitness centrum bleek de ideale locatie, veel ruimte en tussendoor natuurlijk lekker voetballen! Deelnemers en organisatie waren het na afloop dan ook roerend met elkaar eens; dit smaakt naar meer! Eerst lekker vakantie vieren… Maar wie weet zien we elkaar in de kerstvakantie wel weer terug, besloot de organisatie dan ook.
Meer weten of op de hoogte blijven? Kijk op facebook.com/summerfunsteenwijkerland