vlnr:, Marieke Weijdema en Jessica van Benthem van Stichting Present Steenwijkerland en Peter Bandringa en Paula Bierma van VIP! Steenwijkerland, onderdeel van Sociaal Werk De Kop
vlnr:, Marieke Weijdema en Jessica van Benthem van Stichting Present Steenwijkerland en Peter Bandringa en Paula Bierma van VIP! Steenwijkerland, onderdeel van Sociaal Werk De Kop Foto: Nina Clarijs

Vrijwilligersmarkt brengt vraag en aanbod samen

Algemeen

STEENWIJK - Op zaterdag 3 september van 13.30 tot 16.00 uur is er een vrijwilligersmarkt in De Buze aan de Oostwijkstraat 110 in Steenwijk. 

De vrijwilligersmarkt brengt vraag en aanbod samen. Steenwijkerlandse organisaties die met vrijwilligers werken kunnen er netwerken en zichzelf presenteren. Mensen die op zoek zijn naar vrijwilligerswerk zien wat er zoal aan vrijwilligerswerk mogelijk is in de gemeente Steenwijkerland.
Organisaties in het werkveld kunst en cultuur die op zoek zijn naar nieuwe vrijwilligers kunnen zich vanaf nu ook aanmelden. Stuur daarvoor een mail naar p.bierma@sociaalwerkdekop.nl met daarin de naam contactpersoon, organisatie, telefoonnummer, mailadres en vrijwilligersklus waar het om gaat. Of bel 0521-745080. Het aantal plekken is beperkt.
Tijdens de vrijwilligersmarkt kunnen vrijwilligers worden aangemeld voor de Overijsselse Vrijwilligersprijs. Deze prijs wordt uitgereikt op de dag van de vrijwilliger. Wie iemand kent die een extra pluim verdient, kan deze vrijwilliger (met motivatie) aanmelden. De werkgroep maakt een keus uit de voorgedragen vrijwilligers.