Hengst Workwear verhuist en gaat verder als Kruider Workwear

STEENWIJK - "Wij hebben werkkleding van XS tot XXXXL, voor dames en heren, in allerlei verschillende kleuren", zegt Bert Kruider. Om al die verschillende mogelijkheden goed te kunnen laten zien, verhuist het bedrijf van Bert en zijn zoon Max van de Broekslage naar de Lange Baan 27b in Steenwijk. Bovendien verandert de naam in Kruider Workwear.

Op de nieuwe locatie aan de Lange Baan is een ruime showroom, waar de vele mogelijkheden voor de verschillende branches getoond kunnen worden. "Wij hebben werkkleding voor klanten uit de meest uiteenlopende branches", licht Bert Kruider toe. "Horeca, industrie, laboratoria: noem maar op, het is heel breed. Van de voedselindustrie tot aan de stratenmaker en alles daar tussenin." Ook werkschoenen zijn er bij Kruider Workwear in meer dan 70 verschillende soorten. Het nieuwe pand biedt niet alleen meer ruimte, het is ook moderner en beter geïsoleerd.
De werkkleding kan bij Kruider Workwear worden voorzien van elk gewenst logo. Zoon Max Kruider deed de opleiding Multimedia & Design in Groningen. Hij begeleidt het grafische proces voor de klant. Kruider Workwear heeft eigen plotters en printers staan, en verzorgt bijvoorbeeld ook belettering voor op bedrijfsbussen.
De verhuizing vindt plaats tijdens de komende bouwvakvakantie. Op maandag 22 augustus opent Kruider Workwear de deuren van de nieuwe locatie aan de Lange Baan 27b in Steenwijk. Vanwege de verbouwing is de zaak gesloten van 1 tot en met 21 augustus.
Zie ook www.kruiderworkwear.nl