Twee modellen op de rode loper in de Woldpromenade, voorafgegaan door een lopende DJ
Twee modellen op de rode loper in de Woldpromenade, voorafgegaan door een lopende DJ Foto: René Wiegmink

Fashion Weekend: “In één woord grandioos!”

Steenwijk

STEENWIJK - Jeanet Noord van modezaak Forty49Nine is laaiend enthousiast: “In één woord samengevat was het Fashion Weekend grandioos!”

Het Fashion Weekend op zaterdag en zondag trekt honderden bezoekers. In de Oosterstraat, op de Markt en in de Woldpromenade showen fotomodellen de nieuwe herfst- en wintercollecties. Op de Markt is zondag Jeanet Noord één van de modellen. In een knalgroen pak en roze jas loopt de eigenaresse van Forty49Nine over de rode loper. “De herfst- en wintercollectie is fleurig, we zien veel felgroen en knalroze, maar ook zwart, donkergroen en zandkleurtjes,” vertelt ze na afloop. Na de lange coronaperiode vindt ze het heerlijk om weer een Fashion Weekend te kunnen beleven. “We hebben superleuk verkocht, ook op zondag is er veel animo. Het was heel gezellig, in één woord samengevat was het Fashion Weekend grandioos,” klinkt het enthousiast. Ze is er trots op dat ze samen met haar collega-ondernemers van Vestingstad Steenwijk een geslaagd Fashion Weekend heeft neergezet. “Onze samenwerking verloopt prima!”

Op zondag is het vlak voor de aanvang van het Fashion Weekend nog wel even spannend wat het weer gaat doen. “Gelukkig bleef het bij één dikke bui vlak voordat onze modeshows begonnen, daarna bleef het droog en zonnig,” vertelt Noord. Op zaterdag zijn de weergoden de organisatoren ook gunstig gezind. Zij hoeven alleen te dealen met wat miezerregen. 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding