In het feestweekend profiteren bezoekers van 20% korting
In het feestweekend profiteren bezoekers van 20% korting Foto: Aangeleverd

Willemijn Bonheur viert 18-jarig bestaan met een feestweekend

Steenwijk

STEENWIJK - In oktober 2004 opende Willemijn Bonheur (toen nog Bonheur binnen & buiten) haar deuren aan de Neerwoldstraat. Dit jaar viert deze winkel haar 18-jarig bestaan in het weekend van 29 en 30 oktober met een feest. 

In de afgelopen jaren heeft Willeke haar winkel uitgebreid, verbouwd, de ingang verplaatst en veranderd van stijl en assortiment. Het aanbod is ook verder uitgebreid, want sinds een aantal jaar kun je bij Willemijn Bonheur ook terecht voor interieur- en stylingsadvies. Dit is voor particulieren, maar ook voor bedrijven. Als bezoeker in de winkel kan je ook altijd advies vragen aan het team over interieur en styling. Vandaar de naam; Willemijn Bonheur ‘Stylist met een winkel’. 

Feestweekend

Het feestweekend is op zaterdag 29 oktober van 9.30 tot 17.30 uur en zondag 30 oktober van 13.00 tot 17.00 uur. Zoals ieder jaar geeft Willemijn 20% korting op het hele assortiment en staat er iets lekkers voor je klaar. Kom je dit feest met Willemijn vieren? Na dit feestelijke weekend wordt de uitbundige kerstshow opgebouwd. Om dit mogelijk te maken is de winkel drie dagen gesloten, namelijk op maandag 31 oktober, dinsdag 1 november en woensdag 2 november. Donderdag 3 november openen de deuren van de winkel geheel in kerstsfeer en staat het team van Willemijn Bonheur weer voor jou klaar!

Willemijn Bonheur is gevestigd aan de Woldpromenade 20 in Steenwijk. Kijk voor meer informatie op www.willemijnbonheur.nl of Facebook: Willemijn Bonheur.