De Volle maangondel in 2022
De Volle maangondel in 2022 Foto: Aangeleverd

Vereniging Gondelvaart Giethoorn houdt haar algemene ledenvergadering

Steenwijkerland

GIETHOORN - Op donderdag 23 maart vindt de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de Vereniging Gondelvaart Giethoorn plaats bij café restaurant Smit Giethoorn aan het Zuiderpad 58.

In deze vergadering kijkt het bestuur terug op de gondelvaart van 2022, de eerste gondelvaart na twee coronajaren. Ook blikt het bestuur vast vooruit naar de gondelvaart van 2023 die op zaterdag 26 augustus plaatsvindt. Gondelbouwers kunnen hun gondel dan ook alvast op deze avond opgeven. Het programma van de feestweek, voorafgaand aan de gondelvaart, is inmiddels ook bekend en wordt op deze vergadering bekend gemaakt. 

Daarnaast nemen we afscheid van onze penningmeester Jan Heida, die maar liefst 16 jaar de financiën van de VGG heeft beheerd en bewaakt. Dankzij zijn inzet draagt hij een financieel gezonde vereniging over aan zijn opvolger. We zijn heel blij dat we voor deze bestuursfunctie een kandidaat hebben gevonden die we in de ALV zullen voordragen; Marcel Rutte, een doorgewinterde financiële man, heeft aangeboden de “penningen” van onze vereniging te willen beheren. 

Het bestuur van de Vereniging Gondelvaart Giethoorn hoopt op donderdag 23 maart veel leden te mogen begroeten! De zaal is open om 19.30 uur en de vergadering start om 20.00 uur.

Agenda