Afbeelding
Foto: Bianca van Dijk

Mijn partner heeft autisme: NVA Steenwijkerland organiseert bijeenkomst op Wereld Autisme Dag

Steenwijk

STEENWIJK - Op 2 April is het Wereld Autisme Dag. Daarom organiseren de Nederlandse Vereniging voor Autisme (NVA) en het Autismefonds in de week van 25 maart tot en met 2 april allerlei evenementen die u kunt bijwonen. Het thema van de autismeweek 2023 is: ‘Hoe uniek ben jij’. Diversiteit binnen het autisme spectrum.

In deze autismeweek organiseert NVA Steenwijkerland op donderdag 30 maart een themabijeenkomst met als onderwerp: ‘Mijn partner heeft autisme’. Astrid Palthe van APCoaching & Training geeft een presentatie over autisme in de relatie en de diversiteit binnen het autisme spectrum. Er is gelegenheid tot het stellen van vragen. Voor iedereen met belangstelling voor autisme. In het gezin, hulpverleners, partners van iemand met autisme. 

De bijeenkomst is van 19.30 tot 21.30 uur. De zaal is vanaf 19.00 uur open. Kosten: NVA/bibliotheekleden € 3,00. Niet leden € 4,00. Dit is inclusief koffie/thee. Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via: nva.steenwijkerland@autisme.nl. De themabijeenkomst vindt plaats in de bibliotheek Steenwijk, Meppelerweg 47A, 8331 CS Steenwijk.