Afbeelding
Foto: Poster Ruzig Volk

Cabaretgroep Ruzig Volk treedt weer op in Wanneperveen

Cultuur

WANNEPERVEEN - De druktemakers van Ruzig Volk hebben de koppen weer bij elkaar gestoken om een voorstelling te maken over het dorpsleven en alles waar we lol over hebben.

Ruzig Volk is een groep mensen die bestaat uit creatievelingen, toneelspelers, technici, muzikanten en manusjes-van-alles. Zij presenteren op donderdag 30 maart, vrijdag 31 maart en zaterdag 1 april in De Wanne hun vierde voorstelling: ‘Ruzig Volk heeft wat op te biechten’. Een hilarisch programma dat bestaat uit sketches, filmpjes en liedjes over de herkenbare plattelandsdingen die wij als inwoners van Wanneperveen beleven.

Actuele zaken worden niet geschuwd; thema’s als grensoverschrijdend gedrag, het zonnepanelen-park, drugs en vreemdgangers komen aan de orde. Alles doorspekt met livemuziek en Nederlandse nummers met eigen teksten.

Het cabaret wordt uitgevoerd in de -voor deze gelegenheid tot theater omgebouwde- sportzaal van dorpshuis De Wanne. De vrijdag- en zaterdagvoorstellingen waren binnen een paar uur uitverkocht. Voor de donderdagavond zijn nog kaarten á € 15.00 per stuk verkrijgbaar bij De Wanne.