Klaverjasmiddag in De Beitel op 21 juni

STEENWIJK - Op woensdagmiddag 21 juni is er een klaverjasmiddag in Clubgebouw De Beitel aan de Molenstraat 24 te Steenwijk. Hiervoor kan iedereen zich opgeven die een middagje wil klaverjassen. Opgave verplicht i.v.m. aanschaf prijzen. Aanvang 13.00. Opgave via mail: kjcdebeitel@hotmail.com of bel Henk Groten Steenwelle: 06-27258191. Inleg is € 2. 

Omloop Flevoland

LELYSTAD - Op zondag 11 juni doen ruim 500 fietsfanaten mee aan de Omloop Flevoland, het oudste toerfietsevenement van de Provincie Flevoland. De organisatie is in handen van TC Flevoland, onder toeziend oog van de NTFU (Nederlandse Toer Fiets Unie). Er staan liefst zes afstanden (25, 65, 95, 125, 150 of 175 kilometer) op het programma en dan is er ook nog de Strade Bianche (50 of 75 kilometer). Zie voor meer informatie en inschrijving: www.omloop-flevoland.nl www.facebook.com/omloopflevoland

Grens Heuvelen Classic op 17 juni

HARDENBERG - Zaterdag 17 juni is het weer tijd voor de Grens Heuvelen Classic. Deze wielertocht gaat door een mooi heuvelachtig landschap rond het Duitse Uelsen en door de oostelijke Twentse heuvels. Er zijn twee afstanden: 85 en 135 kilometer. De volledig gepijlde toertocht is voorzien van verzorgingsposten, pechhulp onderweg en fietsreparatiepunt bij de pauze. Na afloop is er een versnapering. De start en finish is op de Sportboulevard Hardenberg. De start is vanaf 8.30 uur. Zie: www.fietssport.nl/inschrijven/54482.

VHK degradeert

SINT JANSKLOOSTER - SV VHK heeft zaterdag de wedstrijd in de nacompetitie tegen Eerbeekse Boys met 4-0 verloren. Dit betekent dat de club na een jaar in de derde klas alweer degradeert naar de vierde klasse. Lees op www.svvhk.nl een verslag.