Werkfestival 2022
Werkfestival 2022 Foto: Aangeleverd

Speeddaten voor een baan of vakantiewerk op 4 en 5 april: 35 werkgevers delen 500+ vacatures tijdens EVENTS in Vollenhove en Steenwijk

Steenwijkerland

VOLLENHOVE/STEENWIJK - Het is nog niet vaak zo eenvoudig geweest om een nieuwe baan, vakantiewerk, seizoenswerk of een bijbaantje aangeboden te krijgen. Tijdens het SpeedDate Event, dat op donderdag 4 april in Vollenhove en vrijdag 5 april in Steenwijk wordt georganiseerd, delen werkgevers uit Steenwijkerland meer dan 500 vacatures. Belangstellenden zijn op donderdag van harte welkom aan de Weijert 10 in Vollenhove en vrijdag in het stationsgebouw in Steenwijk. Van 15.00 tot 18.00 uur kunnen belangstellenden, werkzoekenden, scholieren en studenten op een dynamische en eenvoudige manier in contact komen met uiteenlopende bedrijven. 

Vacatures in onder andere de horeca, zorg, groenvoorziening en techniek
In Vollenhove presenteren 16 bedrijven zich en in Steenwijk is dat het dubbele. Het gaat om een verscheidenheid aan banen. Van werken met je handen tot kantoorbanen en van schoonmaakpersoneel tot technische beroepen. In de groenvoorziening wordt personeel gezocht en er zijn een groot aantal horecabedrijven aanwezig die nog veel gaten hebben in te vullen voor aankomend toeristisch seizoen. Of het nu gaat om een tijdelijke baan of vakantiewerk, er is volop aanbod. Ook voor mensen die op zoek zijn naar ander werk of een nieuwe uitdaging zijn er vacatures beschikbaar. Wie weet is dat ene contact op het SpeedDate Event het begin van een compleet andere toekomst? Een uitgebreid overzicht met deelnemende bedrijven staat op www.werkfestivalsteenwijkerland.nl 

Gratis en laagdrempelig
De organisatie, die bestaat uit het team dat jaarlijks het Werkfestival Steenwijkerland organiseert, roept iedereen op om een kijkje te komen nemen. Een bezoek is gratis en het contact met de bedrijven is snel gelegd. Jong en oud is welkom. Ook zij-instromers, nieuwe Nederlanders en mensen die via een jobcoach werk zoeken worden met open armen ontvangen. Het doel is drieledig; werkzoekenden op een makkelijke manier in contact brengen met werkgevers, vacatures die er zijn in Steenwijkerland zoveel mogelijk in te vullen en dat ook nog eens op een hele laagdrempelige manier. Gewoon zoals je bent, even rondsnuffelen, kennismaken en op zoek gaan naar de juiste match. Eenvoudiger kan het niet. 

Het Speeddate Event wordt mogelijk gemaakt door gemeente Steenwijkerland, Business Club Steenwijkerland en het Werkgevers Servicepunt Regio Zwolle.

Tijden en locaties
Donderdag 4 april: 15.00-18.00 uur bij Decorette Drok, De Weijert 10 in Vollenhove
Vrijdag 5 april: 15.00-18.00 uur in het stationsgebouw van Steenwijk.

Meer informatie is te vinden op: www.werkfestivalsteenwijkerland.nl

Afbeelding
Afbeelding