Hockeyen bij MHC


STEENWIJK - Op zondag 21 april houdt MHC weer de jaarlijkse Kom-naar-de-club-dag. Van 10.00 tot 12.00 uur kunnen alle kinderen van 5 tot en met 12 jaar uit de gemeente Steenwijkerland laagdrempelig kennismaken met hockey en MHC Steenwijk. Inloop vanaf: 9.45 uur. Zie www.mhc-steenwijk.nl. Adres: Sportpark Nieuw Gagels, Middenweg 14. 

Klaverjassen

STEENWIJK - Klaverjasclub De Beitel heeft vrijdag een kaartavond gehad. De uitslag is: 1. Bert Visser: 5456 punten, 2. Joop Godwaldt: 5145, 3. Rob de Jong: 4827, 4. Miep Boshuizen: 4803 en 5. Marten Visser: 4786. 

Jubilarissen 

STEENWIJK - Henk ten Veen is 60 jaar lid van de Steenwijker Boys en Jan Vink 25 jaar. Beide jubilarissen zijn op zaterdagavond 16 maart door de club in het zonnetje gezet. Die avond hield The Boys zijn jaarlijkse feestavond. DJ Martin van Dokkumburg en zanger Harm Wolters verleenden hieraan hun medewerking. 

DIOS verliest 

ZWOLLE - De volleybalmannen van DIOS uit Oldemarkt hebben van de nummer 5 uit de competitie verloren. SVI versloeg het team thuis met 4-0. Aankomende woensdag speelt DIOS thuis in Dalzicht tegen de nummer 1, Set-up IJsselmuiden H2. Het team uit Oldemarkt is vastbesloten om dan het seizoen met opgeheven hoofd af te sluiten. Lees het uitgebreide wedstrijdverslag op www.dekopvan.nl.

Biljart

BUREN/HOOGEVEEN - Peter Wortel van Biljartvereniging Steenwijk is tweede geworden op het Geert Popma Frieslandcup Driebandentoernooi op Ameland. In Buren deden 134 biljarters mee. Clubgenoot Henk Raggers is uitgeschakeld in de districtfinale driebanden klein tweede klasse. Bij Biljartclub HBC in Hoogeveen won hij op 11 en 15 maart alleen van Pieter de Haan van HBC en werd voorlaatste.