Lemonade
Lemonade Foto: Aangeleverd

Eindejaarsfeest met Lemonade en DJ Oelvis in de Buze

Cultuur

STEENWIJK - Ter afsluiting van dit jaar is er op zaterdag 30 december een eindejaarsfeest in de Buze. Uiteraard om het oude jaar uit te luiden maar ook om te vieren dat de Buze per 2024 volledig zelfstandig geëxploiteerd zal worden door haar vrijwilligers. De band Lemonade zal samen met DJ Oelvis voor de invulling van de avond zorgen.

Lemonade brengt elke keer weer een lekkere energieke show. Deze zomer nog in een uitverkocht Park Rams Woerthe. Een dijk van een zangeres omringt door een stel solide muzikanten. De band was de afgelopen jaren op menig feest te beluisteren en te zien. Klein intiem, een dorpsfeest of een festival. Het is altijd raak met deze allround coverband die een repertoire behelst van Abba tot ACDC, aangevuld met de nodige nederpop en rock classics van weleer. De band speelt geen medleys; alleen complete nummers van onder andere Fleetwood Mac, Cher, U2, Doe Maar, Miss Montreal en vele andere artiesten. Lemonade is één dag eerder ook te zien in de grote kerk in Steenwijk. Zij spelen tijdens de Top2000 kerkdienst een aantal nummers.

Huis-DJ

The return of a legend; dat is de komst van DJ Oelvis. Hij was ooit de huis-DJ van de Buze en heeft menig plaatje de ronde doen draaien. DJ Oelvis draait echt van alles wat en hij past daarom ook uitstekend bij Lemonade.

Kortom; dit wordt een geweldige avond. De entree is gratis. En de deuren gaan om 21.00 uur open.




Lemonade - Foto: Aangeleverd

Lemonade
Afbeelding
Bewonersbijeenkomst Theaterspektakel Kaatje bij de Sluis in Blokzijl Cultuur 6 uur geleden
Femke Welvaadt-Middelplaats -
Femke Welvaadt-Middelplaats: 'Inwoners niet als klant zien, maar als inwoners' Column 8 uur geleden
Afbeelding
Onderzoek: Dit betaal je in 2024 voor een huwelijksceremonie in Drenthe en Overijssel Algemeen 10 uur geleden