Links coach Melissa Mendel en rechts Sanne Dusseljee
Links coach Melissa Mendel en rechts Sanne Dusseljee Foto: Aangeleverd

Motiv8 dansteams uit Steenwijk in top 3

Sport

LEEUWARDEN - De HipHop-teams van CSV Advendo uit Steenwijk vielen afgelopen zaterdag alle drie in de prijzen tijdens de danswedstrijd ‘Be Different’ in Leeuwarden. De teams eindigden op een eerste, tweede en derde plaats en kwamen elk met een beker naar huis.

De jongste dansers van team Mini Motiv8 beten de spits af en werden onder leiding van Sanne Dusseljee en Melissa Mendel eerste in de categorie Absolute Beginners 9 tot en met 11 jaar.

De iets oudere jongeren van Motiv8, onder leiding van Sanne werkten de afgelopen tijd hard aan hun choreografie en behaalden de tweede plaats in de categorie Intermediate 12 tot en met 15 jaar.

En de meiden van More Motiv8 konden zich verheugen op een derde plek in de categorie Intermediate 16 tot en met 18 jaar.

Deze danswedstrijd werd georganiseerd door de Dance Company 058 uit Leeuwarden en ingedeeld op zowel leeftijd als niveau. Teams konden deelnemen in de categorie Hip Hop, Modern, Showdance en Adults en 30+.

Het dansseizoen is in volle gang. Van januari tot en met juni zijn de Motiv8-teams in de weekenden vaak aanwezig bij diverse danswedstrijden. Iedere dinsdag en woensdag wordt hiervoor getraind en wordt de choreografie verder bijgeschaafd. CSV Advendo is al door naar het NK en volgend weekend staan de dansers in Drachten om de laatste punten voor de finale van de Noord Nederlandse Kampioenschappen binnen te halen.

Aan het eind van het seizoen, als de wedstrijden en finales erop zitten, volgen de audities voor het volgende dansseizoen. Iedereen die van dansen houdt, kan zich hier tegen die tijd voor aanmelden.

Afbeelding
Bewonersbijeenkomst Theaterspektakel Kaatje bij de Sluis in Blokzijl Cultuur 6 uur geleden
Femke Welvaadt-Middelplaats -
Femke Welvaadt-Middelplaats: 'Inwoners niet als klant zien, maar als inwoners' Column 8 uur geleden
Afbeelding
Onderzoek: Dit betaal je in 2024 voor een huwelijksceremonie in Drenthe en Overijssel Algemeen 10 uur geleden