Park Rams Woerthe
Park Rams Woerthe Foto: Pixabay

Openluchtdienst in park Rams Woerthe 23 april

Steenwijk

STEENWIJK  – Ook dit jaar organiseert Baptistengemeente Het Baken in Steenwijk weer openluchtdiensten in park Rams Woerthe. De eerste vindt plaats op zondag 23 april.

De spreker in deze dienst is Fré Riepma; hij is onder andere spreker bij De Stadskerk in Groningen en bij de mannenbeweging van de 4e Musketier, kortweg 4M. De samenzang wordt begeleid door ‘Tehillah’ uit Heerenveen, een duo dat door zang en muziek de liefde van God wil verspreiden.

De dienst begint om 10.00 uur en zal worden gehouden bij de muziekkoepel in het park bij de ingang aan het Steenwijkerdiep. Parkeren kan op de naastgelegen parkeerplaats. Graag zelf een stoel meenemen. Na afloop is er koffie en thee en ruimschoots de gelegenheid om na te praten. Voor de kinderen is er een apart kinderprogramma met leuke activiteiten.

Bij slecht weer wordt uitgeweken naar de Hogewalkerk, Hogewal 178 in Steenwijk. In dat geval start de dienst om 13.00 uur. Raadpleeg hiervoor de website www.hetbakensteenwijk.nl. Iedereen wordt van harte uitgenodigd. De toegang is vrij. Wel is er een collecte om de openluchtdiensten te kunnen blijven organiseren. De tweede en laatste openluchtdienst van dit jaar zal plaatsvinden op zondag 2 juli, ook weer in park Rams Woerthe.

Femke Welvaadt-Middelplaats -
Femke Welvaadt-Middelplaats: 'Inwoners niet als klant zien, maar als inwoners' Column 6 uur geleden
Afbeelding
Onderzoek: Dit betaal je in 2024 voor een huwelijksceremonie in Drenthe en Overijssel Algemeen 8 uur geleden
Afbeelding
Uitnodiging 'Brandweerheld' voor Jonge mantelzorgers op 1 juni! Steenwijkerland 10 uur geleden