Ontmoeten in de wijk met Sociaal Werk De Kop

woensdag 29 maart 2023 10:00 tot 11:30

Welzijnsorganisatie Sociaal Werk De Kop organiseert volop inloopbijeenkomsten en wandelactiviteiten in wijk, dorp of stad, buurtwerk en buurtwerk sport! Allemaal in samenwerking met de diverse partners binnen ons netwerk, wijkverenigingen en zorgcollega’s. Iedereen die zin heeft in een kop koffie en een praatje is van harte welkom, aanmelden is niet nodig. Laagdrempelig, informeel en vrijblijvend. En met de mogelijkheid om vragen te stellen rond welzijn, beweging, financiën, opvoeden, (mantel)zorg, vrijwilligerswerk, langer thuis blijven wonen enzovoorts. Voor meer info over buurtwerk(sport) in Steenwijkerland kun je contact zoeken via info@sociaalwerkdekop.nl of 0521-745080.

Koffie Uurtje in de Bibliotheek in Steenwijk

Iedere dinsdag is er van 10:00-11:00 het “Koffie uurtje” in de bibliotheek aan de Meppelerweg 47A in Steenwijk.

Inloop Torennest met Mieke Peters van Taalpunt Steenwijkerland

Woensdag 29 maart van 10:00-11:30 uur, er Inloop ‘t Torennest, aan de Matthijs Kiersstraat 11 in Steenwijk. Mieke Peters komt dan vertellen over Taalpunt Steenwijkerland. Waarvoor kun je er terecht, wat is er te doen en waar kun je advies over krijgen?

Inloop Hildo Krop over Project Huisbezoeken 75+

Donderdag 30 maart van 10:00-11:30 uur is er Inloop Hildo Krop, aan de Hogewal in Steenwijk. Paula Bierma van Sociaal Werk De Kop gaat vertellen over het project Huisbezoeken 75+, wat houdt het in en voor wie?

Gouden Koffie in Zonnewiede in Giethoorn

Op maandag 3 april van 10:00-11:30 uur is er Gouden Koffie in woonzorgcentrum Zonnewiede in Giethoorn. Anniek Flier van Zorggroep Oude en Nieuwe Land verzorgt een energiek beweegmoment, waar iedereen aan mee kan doen!

Huiskamer De Middenweg in Steenwijk

Op maandag 3 april is van 10:00-11:30 uur Huiskamer de Middenweg. Esther ten Hove van Taalpunt Steenwijkerland komt vertellen over laaggeletterdheid en digitale vaardigheden.

Samen wandelen en aansluitend een Koffie-uurtje in Steenwijkerwold

Op dinsdagochtend is er van 9:00 uur tot 10:00 uur mogelijkheid om samen te wandelen vanaf Hoogthij, Oldemarktseweg 117 in Steenwijkerwold. Aansluitend is er van 10:00-11:00 uur een Koffie-uurtje in Hoogthij, waar iedereen welkom is.

Taalwandelen en aansluitend een in Steenwijk

Op donderdagochtend is er van 10:00 uur tot 11:00 uur Taalwandelen vanaf de bibliotheek aan de Meppelerweg in 47A in Steenwijk. Met daarna een gezellig bakje koffie. Samen Nederlands praten en gezond bewegen.

Zorg & Boodschappen in Sint Jansklooster, Vollenhove en Steenwijk

Iedere dinsdag is er Zorg & Boodschappen in de Coop in Sint Jansklooster, iedere woensdag in de Plus in Vollenhove en iedere donderdag in de Coop in Steenwijk. Aanvang 10:00 uur. De plek voor een praatje, een vraag, een pauze in het boodschappen doen met een kopje koffie erbij.