Foto: Aangeleverd
Foto: Aangeleverd Foto: Aangeleverd

Fotoclub Din 81 exposeert met haar beste foto’s in De Meenthe

vrijdag 1 maart 2024 9:30 tot dinsdag 30 april 22:30

STEENWIJK - Zoals gebruikelijk de afgelopen jaren exposeert fotoclub Din 81 ook dit jaar weer in de foyer van Rabo Theater De Meenthe. Er is een selectie van de beste foto’s van het afgelopen jaar te zien op groot formaat. De fotografen zijn geboeid door de onderwerpen en beelden die op hun eigen wijze en in eigen stijl uit. Daarom is er diversiteit te zien in het tentoongestelde werk. De expositie is te zien van 1 maart tot 30 april tijdens de openingstijden.

Fotograferen is kijken en dan krijg je ook een ander beeld van de werkelijkheid om je heen. Kijken naar foto’s inspireert en nodigt uit om ook op een andere manier te gaan kijken. Voor diegenen die geïnteresseerd zijn is de tentoonstelling en wellicht enkele avonden op de fotoclub meemaken een eyeopener voor een andere, meer persoonlijke manier van fotograferen. Welkom op de club: www.fcdin81.nl. 

Fotoclubavonden

Fotoclubavonden zijn bijeenkomsten waar de gemaakte foto’s inhoudelijk en ook technisch worden besproken. Maar het zwaartepunt ligt op de inhoudelijke verbeelding. Dit werkt heel inspirerend en zo ontstaat er een eigen stijl. De foto’s laten het ‘verhaal’ zien dat de fotograaf aan ons wil vertellen. Het roept een emotie, vragen, verwondering, ergernis of herinneringen op. Fotografieliefhebbers vinden er een mooi beeld van de hedendaagse fotografie en dan in het bijzonder van de fotografie door bevlogen fotografen van de fotoclub voor de Kop van Overijssel.

Adres: De Meenthe: Stationsplein 1 

Locatie