Afbeelding
Foto: Flyer

Be Active After School in Steenwijk-West

woensdag 6 maart 2024 14:45 tot woensdag 8 mei 15:30

STEENWIJK - Zit jij in groep 5, 6, 7 of 8? Goed nieuws! Het project Be Active after school (BAAS) komt naar Steenwijk-West. Tien woensdagen van 6 maart tot 8 mei lekker sporten en bewegen. Doe je ook mee? De start is op woensdag 6 maart bij de Pannakooi tegenover de Willem-Alexanderschool. De organisatoren zijn buurtsportcoaches van Steenwijkerland.

Elke week zijn er weer nieuwe activiteiten waar je uit kan kiezen. Zo zit er altijd een (sport)activiteit bij die je leuk vindt of je kan iets nieuws uitproberen. En die sporten hebben ook nog eens veel voordelen. We weten allemaal dat je van sporten een betere conditie krijgt en spierballen. Maar wist je dat je er ook beter door kunt slapen? Je kunt je ook door sporten beter concentreren op school en beter omgaan met stress. 

Kom lekker samen met een vriendje of vriendinnetje langs op de woensdagmiddagen. De activiteit begint om 14.45 uur en duurt tot 15.30 uur. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de buurtsportcoaches van Steenwijkerland via buurtsportcoach@sociaalwerkdekop.nl..


Foto: Flyer

Locatie