Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Deelnemers gezocht Schuur Verkoop Oldemarkt

zaterdag 11 mei 2024 9:30 tot 16:30

OLDEMARKT  - Zaterdag 11 mei is er weer een schuurverkoop in Oldemarkt, van 9.30 uur tot 16.30 uur. De organisatie zoekt daarvoor nog deelnemers.

Vanuit eigen schuur, oprit of tuin kunnen die dag spullen verkocht worden, van grasmaaier, keukenspullen, planten, boeken tot kano’s, van bijzondere zolderschatten tot unieke schuurvondsten. “Hiervoor we zijn dus op zoek naar verkopende deelnemers,” melden Andrea ter Horst en Marieke Pit. “Doe je mee met de schuurverkoop in Oldemarkt? Aanmelden kan tot 20 april, via de link op de facebook pagina Schuurverkoop Oldemarkt of mail naar schuurverkoopoldemarkt@gmail.com, dan mailen wij een opgave link retour.”

De kosten voor de organisatie bedragen € 3,00. De initiatiefnemers verspreiden en maken posters en plattegrondjes met alle adressen erop, delen berichten op facebook, maken mediaberichten en plaatsen het op diverse sites. Deelnemers nodigen zij uit om op zaterdag 13 mei de Oldemarkter vlag uit te hangen, een welkomstbord aan de weg te zetten zodat duidelijk is waar de koopjes te scoren zijn!