Suzanne Heijnis van de Theemakers.
Suzanne Heijnis van de Theemakers. Foto: De Theemakers

Ontdek de wereld van de Theemakers in de Maartjestuin

Algemeen

Theesommelier Suzanne Heijnis van De Theemakers uit Zwolle geeft zaterdag 9 april een workshop over thee maken in de Maartjestuin in Eesveen. 

Zelf maken en ervaren staat centraal tijdens de workshop. De productie van thee en de verschillende soorten thee komen aan bod. Deelnemers ervaren diverse theeproeverijen en leren in de praktijk de perfecte thee te zetten. Ook krijgen zij een basistraining thee & food/kaaspairing. En ze gaan aan de slag met materialen: theepotten, zeefjes en glaswerk.

Thee, tuin en kunst

De workshop is op zaterdag 9 april om 13 uur in de Maartjestuin in Eesveen. Deelnemers kunnen voor of na de tijd ook nog even heerlijk rondwandelen door de in Engelse stijl aangelegde tuin met zijn prachtige bloemenborders en rozen. Bovendien staan er door de hele tuin en in het Theehuis diverse kunstwerken. Deelname aan de workshop kost 45 euro inclusief thee of koffie en een Engelse Cream Tea. Reserveren via info@demaartjestuin.nl of 06-23927380 (Marjon van Berkel). Zie voor meer info www.demaartjestuin.nl.

Afbeelding
Onderzoek: Dit betaal je in 2024 voor een huwelijksceremonie in Drenthe en Overijssel Algemeen 18 mei, 12:00
Afbeelding
Uitnodiging 'Brandweerheld' voor Jonge mantelzorgers op 1 juni! Steenwijkerland 18 mei, 10:00
Breek door je Bubbel
VSBfonds ondersteunt verbindende ideeën met impuls 'Breek door je Bubbel' Algemeen 18 mei, 08:00