Bus RRReis
Bus RRReis Foto: Apdency

Vanaf 11 december nieuwe dienstregeling RRReis

· leestijd 1 minuut Algemeen

OVERIJSSEL - Vanaf 11 december rijden de bussen van RRReis volgens een nieuwe dienstregeling. Voor een groot deel van de lijnen veranderen de vertrektijden en aansluitingen. Ook wijzigen enkele lijnnummers.

De nieuwe dienstregeling biedt op veel lijnen meer ritten ten opzichte van de huidige situatie. Zo kunnen reizigers tussen Apeldoorn-Zwolle, Harderwijk-Apeldoorn en Dedemsvaart-Zwolle sneller reizen met de nieuwe productformule snelRRReis. 

Daarnaast kunnen reizigers ook gebruik maken van een nieuwe comfortRRReis-verbinding tussen Apeldoorn en Zwolle en worden vier scholierenlijnen weer in de dienstregeling opgenomen. Ook rijden alle lijnen van de stadsdiensten Apeldoorn, Deventer, Harderwijk en Zwolle vanaf 11 december minimaal twee keer per uur.

Vier nieuwe snelle verbindingen met snelRRReis
Reis je tussen Apeldoorn-Zwolle, Harderwijk-Apeldoorn en Dedemsvaart-Zwolle? Dan is er goed nieuws. Met de nieuwe snelRRReis-lijnen ben je nog sneller op je werk of opleiding. Want snelRRReis brengt je rechtstreeks, snel en comfortabel naar je bestemming. Juist daar waar geen treinen rijden. De nieuwe snelRRReis lijnen zijn:
- 201 Apeldoorn – Zwolle (via A50)
- 206 Harderwijk – Apeldoorn
- 210 Apeldoorn – Epe – Heerde – Zwolle
- 217 Dedemsvaart – Zwolle (via De Lichtmis)

Kijk in de RRReis planner voor de vertrektijden, aansluitingen en/of lijnnummers gewijzigd zijn.

Hieronder vind je de belangrijkste wijzigingen per regio en per buslijn. 

Apeldoorn stad
Zwolle stad
Deventer stad
Regio Apeldoorn
Regio Zwolle/Deventer
Regio Ede
Regio Harderwijk
Regio Stedendriehoek
buurtRRReis

Actie: kinderen reizen gratis mee
Reis je met kinderen onder de 12 jaar? Dan hebben we goed nieuws. Kinderen mogen vanaf 11 december tot en met 5 maart 2023 gratis mee met de RRReis bussen in Overijssel en Veluwe. Mensen met kind(eren) krijgen de mogelijkheid om op een veilige, comfortabele en schone manier te reizen, zonder een parkeerplaats te hoeven zoeken. Kinderen krijgen op deze manier de kans om van jongs af aan vertrouwd te raken met het openbaar vervoer. Kijk voor meer informatie en de voorwaarden op RRReis.nl/acties.

Vorige editie Rotary Gouden Knopentocht
Op Hemelvaartsdag: De Gouden Knopentocht in disco-stijl start op de Markt in Steenwijk Steenwijk Insta-Dekop 7 mei, 17:00
De Maten van de Keizer.
Luisterliedjes en poëzie met de Maten van de Keizer op 18 mei Cultuur 7 mei, 12:10
De beeldentuin van Galerie Beeldschoon.
Bezoek het Weldadig Oord en kom genieten van Beeldschone Kunst Algemeen 7 mei, 11:30

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.