Afbeelding
Foto: Filmposter Tár

Filmhuis Steenwijk vertoont Tár

Cultuur

STEENWIJK - Filmhuis Steenwijk vertoont op dinsdagavond 6 juni ‘Tár’. Het is de laatste film van dit seizoen. 

Het filmseizoen loopt op haar einde. Én het filmhuis kan terugkijken op een mooi en goed draaiend seizoen. Dit mede door de investering van een professionele projector inclusief dolby surround. Zo kon het Filmhuis nieuwere films vertonen met scherper beeld en fantastisch geluid. De komende week staat de volgende en laatste film op het programma in het Filmhuis in Steenwijk in Dyka Vestzakzaal van Rabo Theater De Meenthe.

Tár
Dinsdag 6 juni, om 20.15 uur is de filmvertoning ‘Tár’. Van schrijver-producent-regisseur Todd Field komt Tár, met in de hoofdrol Cate Blanchett als Lydia Tár, de grensverleggende dirigent van een groot Duits orkest. We ontmoeten Tár op het hoogtepunt van haar carrière, terwijl ze zowel een boekpresentatie als de langverwachte live uitvoering van Mahlers Vijfde Symfonie voorbereidt. In de daaropvolgende weken begint haar leven zich op een bijzonder moderne manier te ontrafelen. Het resultaat is een verschroeiend onderzoek naar macht en de impact en duurzaamheid ervan in de huidige samenleving.

Aanvang: 20.15 uur. Meer informatie, reserveren voor deze en de komende films of voorstellingen via www.demeenthe.nl/filmhuis-steenwijk of bel (0521) 514 004. 

 

Kemphaan
Vogel excursie Gaasterland op zaterdag 4 mei 2024 Algemeen Ingezonden 3 mei, 14:42
Afbeelding
Zomerse Exoten-Expeditie voor jongeren in Nationaal Park Steenwijkerland 3 mei, 14:00
Jannie Mol bij de huldiging 65 jaar lid, Jannie Baas (links) en Marie Strating -
Vrouwen van Nu Polder II/Steenwijkerwold viert 75-jarige jubileum in de Proefkolonie Steenwijkerland 3 mei, 12:00