AJ Plug
AJ Plug Foto: Hans Schoo

AJ Plug brengt Bluesrock naar het theater met haar voorstelling Killer King

Cultuur

STEENWIJK - Al jaren behoort AJ Plug tot een van de meest indrukwekkende zangeressen uit de Nederlandse Bluesrock. Voor haar album ‘Killer King’ ontving ze van The Dutch Blues Foundation de award ‘Best Blues Album of The Year’. Dit award winnende album staat geheel in het teken van de strijd die de zangeres leverde tegen slokdarmkanker. 

De voorstelling, die vernoemd is naar het gelijknamige album, is bluesrock met een verhaal. Dat meeslepend wordt gebracht met veel emotie en passie, zoals alleen AJ Plug dat kan. Zij brengt eigen composities met een lach en een traan naar het podium. In de theatershow worden naast songs van het gelijknamige album ook nummers als ‘Crazy for you’, ‘Better off without you’ en ‘Trouble’ van haar eerdere succesvolle albums gespeeld.

Verwacht een muzikale avond met schitterende ballads en fantastische gitaarsolo’s! De voorstelling ‘Killer King’ is op vrijdag 20 oktober te zien in Rabo Theater De Meenthe in Steenwijk. Kaarten zijn te koop via www.demeenthe.nl.

AJ Plug
Afbeelding
Geslaagde vrijwilligersavond Historische Vereniging Steenwijk Steenwijk 9 uur geleden
Afbeelding
'Ik kon altijd met al mijn vragen bij haar terecht' Partnerbijdrages 9 uur geleden
Afbeelding
Gemeente Steenwijkerland legt Klimaat- en Duurzaamheidsplan voor aan lokale partners Steenwijkerland 10 uur geleden
Afbeelding
Hoogste punt Maargies Huus bereikt: Van Kampen bouwt dertien appartementen op het platteland voor mensen met zorgvraag Steenwijkerland 16 uur geleden
Afbeelding
Mantelzorgcafé in de Buze, voor alle mantelzorgers van Steenwijkerland Evenement 17 uur geleden
Afbeelding
Zonnepanelen in Belt-Schutsloot in gebruik genomen Steenwijkerland 18 uur geleden