Venice
Venice Foto: Aangeleverd

Live in het Park gaat weer van start!

· leestijd 1 minuut Cultuur

STEENWIJK - Stichting M.O.L. (Meenthe op locatie) organiseert deze zomer de vierde editie van de concertreeks ‘Live in het park’.  Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door DYKA Vestingstad en ook dit jaar door Zicht op Steenwijk. Door de ondersteuning van onze partners kan er een zeer gevarieerd programma neergezet worden voor een zeer toegankelijke entreeprijs. De spectaculair Amerikaanse Band Venice trapt Live in het Park af op zondag 4 juni in de muziekkoepel in park Rams Woerthe.

Venice
De band Venice bestaat uit twee stes broers, Michael en Mark Lennon en Kipp en Pat Lennon die zijn getogen in Venice Beach California. Met ‘The Family Tree’ heeft de band een nummer dat vast in de Top 2000 staat en door veel te toeren in Nederland is er een grote Nederlandse fanbase ontstaan. Een zondagmiddag in het Park past uitstekend bij het repertoire van de Amerikaanse band. Het concert in Park Rams Woerthe is een ‘full electric band’ concert en na afloop is er een Meet en Greet met de band.

Veelzijdige concertreeks
Tijdens deze concertreeks kun je kennis maken met onder anderen Alexander Broussard & PlusSupportAct. Met een gezonde dosis humor maken Serge Naberman (gitaar), Alexander Broussard (toetsen) en Dennis van Hoorn (drums) pitstops op verrassend pakkende plaatsen langs de muzikale snelweg. Van rock tot dance, van latin tot disco. Een andere nieuwe act is Efkan Sesen, afkomstig uit Istanbul. Sinds 2016 woont hij in Nederland en sinds vorig jaar in Steenwijkerwold. Sesen is bekend van zijn whistle. Zie ook het bericht op: https://www.dekopvan.nl/nieuws/steenwijkerland/276635/de-bekende-turkse-zanger-efkan-sesen-strijkt-neer-in-steenwij 


Efkan Sesen - Foto: Hilda Knol

De tienkoppige band The Royal Dutch Scam komt ook langs en slaagt erin om de perfectie van studio-albums van Steely Dan als ‘Gaucho’ en ‘Aja’ live te reproduceren. Met muzikant en tv-persoonlijkheid Mike Boddé.

Venice ziet u op zondag 4 juni, Bogey and the longhorn op zaterdag 15 juli, Alexander Broussard op woensdag 19 juli, Mell & Vintage Future op woensdag 26 juli,  Efkan Sesen op woensdag 2 augustus, Street fighting men op woensdag 9 augustus, The Radiators op woensdag 16 augustus, The Royal Dutch Scam op woensdag 23 augustus en Lemonade XXL op woensdag 30 augustus.

Kaarten kosten 7,50 euro (uitzondering Venice is 30 euro) en zijn exclusief drankje, aanvang 21.00 uur. Kijk voor meer info en tickets op www.demeenthe.nl.

Efkan Sesen
Afbeelding
Bewonersbijeenkomst Theaterspektakel Kaatje bij de Sluis in Blokzijl Cultuur 5 uur geleden
Femke Welvaadt-Middelplaats -
Femke Welvaadt-Middelplaats: 'Inwoners niet als klant zien, maar als inwoners' Column 7 uur geleden
Afbeelding
Onderzoek: Dit betaal je in 2024 voor een huwelijksceremonie in Drenthe en Overijssel Algemeen 9 uur geleden