Lemonade XXL
Lemonade XXL Foto: Aangeleverd

DYKA Live in het Park: Lemonade XXL

Cultuur

STEENWIJK - De frisse en fruitige ervaring, wanneer je een flinke slok neemt op een zonnige dag. Dat is het gevoel wat Lemonade uit Steenwijk jou brengt. De allround coverband die, met een afwisselend repertoire, van elk feest of festival een onvergetelijke avond maakt. De band sluit deze editie van DYKA Live in het Park af op woensdag 30 augustus in de muziekkoepel in Park Rams Woerthe.

De band neemt je mee op een muzikaal avontuur dat gaat over nederpop, het levenslied maar uiteraard ook over pop en rock vanaf de jaren 70. Lemonade wordt deze avond begeleid door een blazerssectie bestaande uit Jacob van der Veen, Ronald Ruiter en Arno Jansen op respectievelijk trombone, trompet en saxofoon. Dat is Lemonade XXL!

Onder het motto “Heeft u verzoekjes? Huur dan maar een DJ” brengt de band een programma waarin spontaniteit en lol voorop staan. “Wat je BAND straal je uit”

Het concert start om 21.00 uur in Park Rams Woerthe, Steenwijk en de entree is 7,50 euro inclusief één consumptie. Kijk voor meer informatie en de kaartverkoop op www.demeenthe.nl

Femke Welvaadt-Middelplaats -
Femke Welvaadt-Middelplaats: 'Inwoners niet als klant zien, maar als inwoners' Column 6 uur geleden
Afbeelding
Onderzoek: Dit betaal je in 2024 voor een huwelijksceremonie in Drenthe en Overijssel Algemeen 8 uur geleden
Afbeelding
Uitnodiging 'Brandweerheld' voor Jonge mantelzorgers op 1 juni! Steenwijkerland 10 uur geleden