Afbeelding
Foto: Compact Media

Forse aanrijding in Wanneperveen

112

WANNEPERVEEN - Zaterdagmiddag 13 augustus even na twaalf uur heeft er op de Baluwehandseweg tussen Belt-Schutsloot en Wanneperveen een aanrijding plaatsgevonden, waarbij meerdere voertuigen waren betrokken. 

In verband met mogelijk letsel werd het brandweerkorps van Giethoorn gealarmeerd. Bij aankomst van de hulpdiensten bleek er op de provinciale weg N334 ter hoogte van parkeerplaats Belterwijde een kop-staart aanrijding te hebben plaatsgevonden, waarbij drie voertuigen waren betrokken. De betrokkenen zijn door het aanwezige ambulance personeel gecontroleerd op eventuele verwondingen. Enkelen raakte licht gewond maar uiteindelijk hoefde niemand na behandeling naar het ziekenhuis. 

De Blauwehandseweg (N334) is enkele tijd afgesloten geweest voor verkeer. Een bergingsbedrijf heeft de zwaar beschadigde voertuigen afgesleept. De toedracht van het ongeval is niet bekend, mogelijk wilde één van de automobilisten afslaan en is deze vervolgens van achteren aangereden.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Het winnende vrouwenteam, vlnr: Angelica Braam, Natasje Bolt, Hilda Knol, Tiny Landman, Saskia Kasma, Miranda Bastiaans en Carolien Stuurman
Oldstars vrouwen VV Steenwijk winnen toernooi Heracles Almelo, mannen worden derde in Irnsum Algemeen 2 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe jassen voor jeugdleiders en jeugdtrainers van FC Oldemarkt Sport 2 uur geleden
Afbeelding
Op 14 april gaat Aangepaste dienstregeling RRReis in Steenwijkerland 4 uur geleden