Afbeelding
Foto: Pixabay

FNV Senioren ZW Drenthe en NW Overijssel organiseert themamiddag (Levens)Testament en Erfrecht

Algemeen

MEPPEL - De afdeling FNV Senioren ZW Drenthe en NW Overijssel organiseert op 17 oktober in Wijkcentrum De Poele de themamiddag (Levens)Testament en Erfrecht. Spreker is notaris Bart Lever.

De afdeling FNV Senioren ZW Drenthe en NW Overijssel heeft de laatste jaren diverse themamiddagen georganiseerd. Gebleken is dat onder de senioren van FNV veel belangstelling is voor het thema (Levens)Testament en Erfrecht. Daarom heeft het bestuur van de afdeling Bart Lever uitgenodigd om u hierover te informeren en voor te lichten. Hij zal dieper op dit onderwerp ingaan en alles wat hiermee te maken heeft, zal hij aan de orde stellen, zoals samenwonen, vruchtgebruik, onterving en wel of geen testament. Uiteraard is er tijdens de bijeenkomst ruimschoots gelegenheid om vragen te stellen. 

Aanmelding is mogelijk tot dinsdag 10 oktober. Stuur per mail uw gegevens (naam, adres woonplaats) naar joh.logtenberg@hetnet.nl  of stuur uw gegevens in een enveloppe zonder postzegel naar: FNV Senioren ZW Drenthe – NW Overijssel, Antwoordnummer 550 9700 WB Groningen. Aanmelding is tevens bevestiging van deelname.

Adres Wijkcentrum De Poele: Groen van Prinstererstraat 1A in Meppel. Aanvang 14.00 uur. De zaal is open vanaf 13.30 uur.

Afbeelding
Bewonersbijeenkomst Theaterspektakel Kaatje bij de Sluis in Blokzijl Cultuur 18 mei, 16:00
Femke Welvaadt-Middelplaats -
Femke Welvaadt-Middelplaats: 'Inwoners niet als klant zien, maar als inwoners' Column 18 mei, 14:00
Afbeelding
Onderzoek: Dit betaal je in 2024 voor een huwelijksceremonie in Drenthe en Overijssel Algemeen 18 mei, 12:00
Afbeelding
Uitnodiging 'Brandweerheld' voor Jonge mantelzorgers op 1 juni! Steenwijkerland 18 mei, 10:00
Breek door je Bubbel
VSBfonds ondersteunt verbindende ideeën met impuls 'Breek door je Bubbel' Algemeen 18 mei, 08:00
Afbeelding
55ste editie Wielerspektakel Steenwijk Sport 17 mei, 20:35