Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Van poppen tot spoken: bij RTV Oost zie je in Pim’s Paradijs bijzondere Overijsselaars met hun passies

Algemeen

In de serie Pim’s Paradijs gaat programmamaker Pim Paalhaar op reis langs bijzondere Overijsselaars. Mensen met passies, hobby’s en bijzondere leefstijlen. Ze hebben allen één ding gemeen: hun passies vormen hun persoonlijke paradijs. Het geeft kleur aan hun leven en het laat zien we ze écht zijn. Dus open je vizier en ga mee op een reis vol bijzondere ontmoetingen en mooie portretten. Pim’s Paradijs zie je vanaf dinsdag 6 februari wekelijks bij RTV Oost.

In de eerste aflevering van Pim’s Paradijs zie je de 60-jarige René Heerbaart uit Hengelo. René is verslaafd aan het sparen van poppen. Op elke vierkante meter van zijn jaren ‘40 rijtjeswoning staat een gekke pop, mannequin of Barbie. Zijn droom is om met de collectie, die uit tienduizenden verschillende poppen bestaat, zijn eigen poppenmuseum te beginnen. Gaat het René lukken?

In Pim’s Paradijs gaan we ook op bezoek bij de jonge smid Kees uit Zwolle in zijn Middeleeuwse smederij en we zoeken spokenjager Veronique op. Zij neemt je mee op een paranormaal onderzoek in een pittoresk kasteel.

Pim’s Paradijs zie je vanaf dinsdag 6 februari elke week om 17.30 uur. De aflevering wordt dezelfde dag en op zaterdag meerdere keren herhaald. Online terugkijken kan op rtvoost.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Onderzoek: Dit betaal je in 2024 voor een huwelijksceremonie in Drenthe en Overijssel Algemeen 18 mei, 12:00
Afbeelding
Uitnodiging 'Brandweerheld' voor Jonge mantelzorgers op 1 juni! Steenwijkerland 18 mei, 10:00
Breek door je Bubbel
VSBfonds ondersteunt verbindende ideeën met impuls 'Breek door je Bubbel' Algemeen 18 mei, 08:00