Afbeelding
Foto: Geralt

Het Filosofisch Café Steenwijkerland gaat op woensdag 20 april niet door

Cultuur

STEENWIJK – De lezing van Miriam van Reijen in het Filosofisch Café kan door persoonlijke omstandigheden op woensdag 20 april niet doorgaan. Hiermee komt een abrupt einde aan een mooi seizoen waarin achtereenvolgens Stine Jensen, Ron Muijzer, Lisa Doeland en Ronald Hünnenan een lezing gaven in het Filosofisch Café in De Meenthe.

De werkgroep van het Filosofisch Café hoopt u in het nieuwe seizoen 2022/2023 weer te mogen begroeten. De eerste gast zal zijn Paul van Tongeren, ‘De denker des vaderlands’, die op woensdag 28 september een lezing houdt met als onderwerp: ‘Het wonder van betekenis’.

Meer informatie is te vinden op www.filosofischcafesteenwijkerland.nl. Het Filosofisch Café is bedoeld voor een breed publiek. De werkgroep heeft daarom gekozen voor sprekers die een goed en begrijpelijk verhaal kunnen vertellen of zich kunnen presenteren in een toegankelijke theatervorm.

Sjef Damhuis houdt zijn lezing in Hoogthij
Lezing Sjef Damhuis over nazi-terreur in Steenwijk: MFC Hoogthij met 200 bezoekers twee keer uitverkocht Steenwijkerland 6 uur geleden
Afbeelding
Oldtimer Festival Vollenhove is op zaterdag 11 mei Steenwijkerland 20 uur geleden
Afbeelding
Controle op waterkwaliteit zwemplassen van start Algemeen 22 uur geleden