Mila Dummer
Mila Dummer Foto: Aangeleverd

Voorspeelavond leerlingen Janny Bennen-Stakelbeek in De Meenthe

Cultuur

STEENWIJK - Leerlingen van Janny Bennen-Stakelbeek, docente piano, keyboard en orgel, zullen zich presenteren op de voorspeelavond die dit jaar zal plaatsvinden op vrijdagavond 10 juni in het Vestzaktheater van De Meenthe. Aanvang 19.00 uur. Toegang gratis.

Voor alle leerlingen die muziekles hebben van Janny een prachtige kans te laten horen wat ze zoal geleerd hebben. Bij een optreden hoort ook publiek, dus neem familie, vrienden en kennissen mee om te komen luisteren. De avond wordt gevuld door solisten en natuurlijk ontbreekt het quatre mains spel niet. Het repertoire is zeer uiteenlopend. Voor elk wat wils!

Een aantal jaren geleden is Janny begonnen met haar lespraktijk aan huis. Ze geeft les met uit de traditionele methodes voor toetsen maar ook met nieuwe methodes waarbij onder andere de akkoordsymbolen worden aangeleerd. Met behulp van deze akkoordsymbolen leert de leerling een lied te begeleiden op verschillende manieren. Aangepast aan het niveau van de leerling.

Wil je meer informatie? Raadpleeg dan de website: www.jannybennenstakelbeek.nl. Of stuur een mail naar j.bennenstakelbeek@gmail.com.

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.