Easy&Free
Easy&Free Foto: Aangeleverd

Midzomeravond Concert van Easy&Free bij Museum Giethoorn

· leestijd 1 minuut Cultuur

GIETHOORN - Op de langste dag van het jaar, dus 21 juni, organiseert Museum Giethoorn ’t Olde Maat Uus een sfeervol Midzomeravond Concert, onder de hooiberg op het museumterrein. Nadat het concert de afgelopen twee jaar niet door kan gaan, wordt in 2022 deze muzikale traditie weer voortgezet.

Sinds 2016 trekken zes mannen met hun muziek van hot naar her in Nederland en Duitsland, maar de aanvragen komen nu ook uit UK, België en Frankrijk. Wekelijks repeteren ze, op vrijdagmorgen (u bent welkom) samen de (nieuwe)songs in het wereldberoemde Grand café Fanfare in Giethoorn, dit is de thuishaven. 

Goede live reputatie

Easy&Free speelt sinds 2016 en heeft een goede live reputatie opgebouwd. Easy & Free trad al op bij grote evenementen, zoals Vliegende Hollander Festival Terneuzen, Bie Daip in Appingedam, Havenfeesten Delfzijl, in theaters in Nederland in Gorredijk, Noordwolde, Steenwijk, maar ook in de theaters van Travemunde, Cuxhafen en Emsburen in Duitsland en inmiddels natuurlijk met de theatershow FOUR SEASONS.

De ervaren muzikanten van Easy&Free spelen verschillende instrumenten en zingen zowel meerstemmig als prachtige solonummers. Het publiek kan gevoelige ballads verwachten, maar ook swingende uptempo nummers en gezellige meezingers. De mannen zijn inmiddels bezig met de tweede theatershow met vele nieuwe nummers. 

Gieterse hooiberg

De authentieke locatie en de goede akoestiek van de typisch Gieterse hooiberg maken dit een uniek concert. De organisatie hoopt op een zwoele zomeravond, maar er wordt een tent geplaatst. Als het weer een beetje tegenzit, kunnen de concertbezoekers warm en droog genieten van een prachtig concert.

Kaarten

De kaartjes voor het Midzomeravond Concert kosten in de voorverkoop € 10 per persoon. Deze kunnen vooraf bij de museumkassa worden gekocht. Op de avond van het concert is het ook mogelijk om nog een entreekaartje te kopen voor € 12,50 per persoon.

T: 0521 36 22 44
E: info@museumgiethoorn.nl
W: www.easyfree.nl 

Afbeelding
Afbeelding
Lizelotte Jongman (links) en Sanne Dusseljee
Dansduo Lizelotte Jongman en Sanne Dusseljee Nederlands Kampioen Sport Insta-Dekop 13 mei, 08:46
Stand van Schildklier Organisatie Nederland
Week van de Schildklier: wat is er te doen in Noord-Nederland? Algemeen 13 mei, 08:00
De Liesterkrallen
Gratis naar flitsend concert van De Liesterkrallen Cultuur 12 mei, 18:17