Afbeelding
Foto: Logo Atelierroute Steenwijkerland

Kunstenaars kunnen zich nog inschrijven voor de Atelierroute Weerribben-Wieden 2022

Cultuur

STEENWIJKERLAND - Na een eerste oproep hebben enkele tientallen kunstenaars in de gemeente Steenwijkerland zich al ingeschreven voor deelname aan de Atelierroute. Inschrijven kan nog tot 25 juli aanstaande. 

Alle beeldend kunstenaars uit Steenwijkerland kunnen deelnemen. Kunstenaars die buiten de gemeente wonen kunnen zich ook inschrijven, maar moeten dan aansluiten bij een deelnemer in de gemeente of kunnen terecht in het Kulturhus Giethoorn. De deelnemers openen hun atelier of werkplaats in het weekend van 1 en 2 oktober tussen 11.00 en 17.00 uur. In het Kulturhus in Giethoorn is tijdens de atelierroute  een expositie met werk van alle deelnemende kunstenaars. Op de website van de atelierroute (www.atelierrouteweerribbenwieden.nl) is te zien welke kunstenaars zich al hebben ingeschreven.De organisator, Kunstkring Steenwijkerland, mikt op bezoekers van zowel binnen als buiten de gemeente.

Vereniging Kunstkring Steenwijkerland heeft als doel een platform te creëren voor beeldend kunstenaars, waarin kunst in brede zin in al haar uitingen tot haar recht kan komen. Voor meer informatie: www.atelierrouteweerribbenwieden.nl. Voor aanmelden: zie de aanmeldknop op deze website.


Ekatarina Levental
Muziektheater 'De Weg' van Ekaterina Levental in Nicolaaskerk Dwingeloo Cultuur 22 uur geleden
Blokzijl
Blokzieligers welkom op de ALV van Plaatselijk Belang Blokzijl Steenwijkerland gisteren
Afbeelding
Fietser lichtgewond na aanrijding op rotonde naar A32 in Steenwijk Algemeen gisteren