Afbeelding
Foto: Filmposter Plus que jamais

Plus Que Jamais in Filmhuis Steenwijk

Cultuur

STEENWIJK - Donderdag 9 februari om 20.15 uur is de filmvertoning ‘Plus Que Jamais’ in Filmhuis Steenwijk in De Meenthe.

De 33-jarige Hélène leeft al jaren gelukkig met Mathieu in Bordeaux. Hun diepe band wordt op de proef gesteld sinds Hélène is gediagnosticeerd met een zeldzame longziekte. Terwijl zij de hoop op genezing heeft opgegeven en zich steeds meer in zichzelf keert, is Mathieu ervan overtuigd dat een longtransplantatie het tij kan keren. Op zoek naar antwoorden stuit Hélène op een Noorse blogger die ernstig ziek is en die zijn situatie met humor beschrijft. In een opwelling reist ze naar het Hoge Noorden om hem te ontmoeten en om met zichzelf en haar lot in het reine te komen.

Ook te zien in het filmhuis:
Dinsdag 14 februari Decisions To Leave. Maandag 27 februari Onder het maaiveld. Donderdag 2 maart Madres Paralelas. Zondag 5 maart Mijn moeder is een gorilla. Dinsdag 14 maart Narcosis. Zaterdag 18 maart Vortex.

Meer informatie, reserveren voor deze en de komende films of voorstellingen via www.demeenthe.nl/filmhuis-steenwijk of bel (0521) 514 004.