Afbeelding
Foto: Filmposter

‘T Lam presenteert de film ‘Wild’

Cultuur

BLOKZIJL - ‘T Lam ontmoet presenteert de film ‘Wild’. Deze Amerikaanse film uit 2014  is te zien op vrijdag 1 maart. 

De film van Jean Marc Vallée uit 2014 duurt 111 minuten. De film is gebaseerd op het boek van Cheral Strayed. ‘Wild’ gaat over haar zoektocht naar zichzelf tijdens een impulsief begonnen zware vochttocht langs de Pacific Crest Trail. Op een moeilijk moment begint ze daaraan in haar eentje en zonder goede voorbereiding. Maar door deze uitdaging en door de vele ontmoetingen met bijzondere mensen, komt ze er sterker uit. Een intrigerende roadmovie, mede dankzij sterk acteerwerk van Reese Witherspoon.

Voorafgaand aan de film zullen Afke Jager en Mark Elzinga vertellen over hun ervaringen tijdens het wandelen van de Pacific Crest Trail, die 4.000 kilometer lang is. Ze vertellen over hun belevenissen, motivatie, verwachtingen en reflecties.

Kaarten kosten € 10. De film begint om 20.15 uur. Kaarten zijn te koop via: www.hetlamontmoet.nl en vanaf 19.45 uur aan de zaal. Koffie en thee zijn voor aanvang gratis. Adres: Breestraat 2 in Blokzijl.

Vorige editie Rotary Gouden Knopentocht
Op Hemelvaartsdag: De Gouden Knopentocht in disco-stijl start op de Markt in Steenwijk Steenwijk Insta-Dekop 7 mei, 17:00
De Maten van de Keizer.
Luisterliedjes en poëzie met de Maten van de Keizer op 18 mei Cultuur 7 mei, 12:10
De beeldentuin van Galerie Beeldschoon.
Bezoek het Weldadig Oord en kom genieten van Beeldschone Kunst Algemeen 7 mei, 11:30

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.