Walking Football Steenwijk samen met gasten Vitesse '63 uit Koekange bij VV Steenwijk
Walking Football Steenwijk samen met gasten Vitesse '63 uit Koekange bij VV Steenwijk Foto: Aangeleverd

Walking Football Steenwijk timmert aan de weg

Sport

STEENWIJK - Walking Football Steenwijk timmert aan de weg. Het mannenteam heeft afgelopen weken al drie oefenwedstrijden gespeeld, waarvan twee gewonnen. De vrouwen bezochten een toernooi bij Heracles Almelo en kwamen met de beker thuis.

Twee keer Sport Vereent uit Oldeberkoop en een keer Vitesse ‘63 Old Stars uit Koekange, dat waren de tegenstanders, waar de heren van Walking Football Steenwijk afgelopen weken tegen speelden. Met overtuigende cijfers won het 60+ team uit Steenwijk uit op 12 november en thuis op 29 september van de Friezen. De pot tegen de Drenten op 10 november ging nipt verloren met 7-9. De mannen overleggen momenteel met andere verenigingen om vaker zulke oefenwedstrijden of toernooien te gaan spelen, bijvoorbeeld eens in de drie weken.

Heracles
Het vrouwenteam van Walking Football Steenwijk deed op 7 oktober mee aan het toernooi om de Almelo City Cup dat door Heracles voor de vijfde keer werd georganiseerd. De vrouwen wonen van alle drie tegenstanders. Hun beloning: een beker met grote oren.

Vrouwen en mannen van vijftig jaar en ouder, die kennis willen maken met Walking Football zijn welkom op de trainingen op de woensdagochtenden van 10 tot 11 uur bij VV Steenwijk. 

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.