Gerjan van der Hogen
Gerjan van der Hogen Foto: Martijn Bijzitter

Gerjan van der Hogen gaat toch nog door als hoofdtrainer van sv Steenwijkerwold

Sport

STEENWIJKERWOLD - Sv Steenwijkerwold meldt op haar site dat trainer Gerjan van der Hogen teruggekomen is op zijn beslissing na dit seizoen te stoppen als hoofdtrainer.

Op de site schrijft het bestuur: ‘Onlangs gaf Gerjan van der Hogen aan na dit voetbalseizoen te stoppen als hoofdtrainer van sv Steenwijkerwold. Binnen de vereniging heeft dit veel los gemaakt omdat de prestaties en de sfeer binnen de club gewoon goed waren. Een afscheid wat je niet ziet aankomen.

Gerjan van der Hogen heeft in de afgelopen vier jaar sportief de vereniging een nieuwe koers gegeven maar ook op sociaal vlak heeft de club grote stappen gemaakt onder zijn leiding. Iedereen binnen de Vereniging vond het dat ook jammer dat Gerjan de club ging verlaten.

Zowel Gerjan als het bestuur waren onder de indruk van de vele reacties die zijn ontvangen. De afgelopen week is er uitgebreid met iedereen in de club gesproken. De uitkomst daarvan is dat Gerjan van der Hogen ook het volgend seizoen hoofdtrainer blijft van de sv Steenwijkerwold.’  

Afbeelding
Bewonersbijeenkomst Theaterspektakel Kaatje bij de Sluis in Blokzijl Cultuur 17 uur geleden
Femke Welvaadt-Middelplaats -
Femke Welvaadt-Middelplaats: 'Inwoners niet als klant zien, maar als inwoners' Column 19 uur geleden
Afbeelding
Onderzoek: Dit betaal je in 2024 voor een huwelijksceremonie in Drenthe en Overijssel Algemeen 21 uur geleden