Vv Steenwijk V1
Vv Steenwijk V1 Foto: Aangeleverd

Bekeravontuur vrouwen VV Steenwijk ten einde

Sport

STEENWIJK - Het bekeravontuur van de vrouwen van VV Steenwijk is ten einde. De achtste finale verloren zij thuis van de vrouwen uit Drachten.

Volgens de trainer Rik Kingma hebben zijn dames goed gespeeld. Gezien de stand in de competitie verwachte hij dat Drachten een gelijkwaardige tegenstander zou zijn. Het team komt met 0-1 achter. Muriël Holtrop trekt de stand na een goed genomen strafschop weer gelijk. Ook na 90 minuten staat het nog 1-1. VV Steenwijk denkt dan dat er daarna een verlenging zou komen, maar de scheidsrechter beslist dat er meteen penalty’s genomen moeten worden. Kingma vindt dat jammer: “We dachten hun in de verlenging nog te kunnen verslaan, want zij zaten er aardig door.”

Bij de penaltyreeks moet VV Steenwijk in Drachten de meerdere erkennen. De Friezinnen scoren één keer vaker en winnen de wedstrijd. Kingma: “Complimenten voor het spel van de dames en op naar volgende week bij de competitiewedstrijd uit naar SVM.

Afbeelding
Onderzoek: Dit betaal je in 2024 voor een huwelijksceremonie in Drenthe en Overijssel Algemeen 18 mei, 12:00
Afbeelding
Uitnodiging 'Brandweerheld' voor Jonge mantelzorgers op 1 juni! Steenwijkerland 18 mei, 10:00
Breek door je Bubbel
VSBfonds ondersteunt verbindende ideeën met impuls 'Breek door je Bubbel' Algemeen 18 mei, 08:00