Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Meisjes onder-16 MHC kampioen van de 4de klasse

Sport

STEENWIJK - Mixed Hockey Club Steenwijk kon afgelopen zaterdag het eerste kampioenschap na de winterstop vieren. De MO-16 zijn kampioen van de vierde klasse geworden. 

Slechts één wedstrijd eindigde in een gelijkspel, alle overige wedstrijden werden (overtuigend) gewonnen. Vorige week was dan ook al bekend dat de meiden kampioen waren, maar afgelopen zaterdag speelden zij hun laatste wedstrijd van het seizoen. Eerder werd thuis maar liefst met 19-0 gewonnen van Sneek, nu uit in Sneek hadden de meiden het iets moeilijker en werd het ‘slechts’ 0-4. Wederom een resultaat om trots op te zijn. 

Met een voldaan gevoel keerden de dames dan ook terug naar het clubhuis van MHC. Daar werden zij bij aankomst gehuldigd en toegesproken door het bestuur.


Afbeelding
Kinderen spelen de hoofdrol bij de Bibliotheek Kop van Overijssel Steenwijkerland 11 uur geleden
Bij het lassen wordt een laskap gedragen om de ogen te beschermen
Van lascursus tot workshop verzekeringen: Corso Vollenhove investeert in de toekomst Steenwijkerland 15 uur geleden
Kunstmarkt bij de Kleine Kerk Steenwijk
Oproep aan kunstenaars: meld je voor 15 juni aan voor de kunstmarkt Cultuur 16 uur geleden
Afbeelding
Wandelexcursie in De Wieden: De natuur in bloei! Steenwijkerland 22 uur geleden
Barsbekerbinnenpolder
Barsbekerbinnenpolder beter ingericht voor weidevogels: 'Samenwerking goed voor de natuur én de agrarische sector' Steenwijkerland gisteren
Afbeelding
Dweilorkesten zorgen zondag 26 mei voor gezelligheid in centrum Steenwijk: Koopzondag met Grand Finale op de Markt Cultuur gisteren