Steven Wuestenenk
Steven Wuestenenk Foto: Jacob Westra

Steven Wuestenenk en vv d’Olde Veste’54 verlengen samenwerking met twee jaar

Sport

STEENWIJK - vv d’Olde Veste ’54 heeft het contract met hoofdtrainer Steven Wuestenenk met 2 jaar verlengd. Beide partijen hebben het vertrouwen naar elkaar uitgesproken en zijn erg content met de verlenging. Olde Veste draait op dit moment mee in de top van de 1e klasse. Assistent-trainer Jente Bootsma verlaat Olde Veste aan het eind van het seizoen. Hij kiest ervoor om na dit seizoen weer als hoofdtrainer aan de slag te gaan.

Wuestenenk: “Ik ben erg blij dat ik de komende twee seizoen trainer van Olde Veste mag zijn. Volgens mij zijn we de goede weg ingeslagen met een groep waarin heel veel potentie zit. Ik hoop dat we deze selectie dan ook grotendeels bij elkaar kunnen houden. Dan gaan we samen een mooie toekomst tegemoet. Daarnaast heb ik het binnen de vereniging enorm goed naar mijn zin. Voor mij stonden alle signalen op groen om te verlengen.”

Folkwin Holtrop, lid van de technische commissie: “We zijn erg tevreden over de samenwerking met Steven. De huidige resultaten zijn prima. Als we deze lijn kunnen volgen, zijn we een serieuze kanshebber voor promotie naar de 4e divisie. Dat is ook onze ambitie. We streven in de nabije toekomst naar een stabiele positie in de 4e divisie. We zien voor deze groep nog volop ontwikkelmogelijkheden. Daar past een meerjarige samenwerking met Steven prima bij. Jammer dat Jente ons aan het eind van het seizoen verlaat. Die hadden we er graag bij gehouden.” Bestuur vv d’Olde Veste ‘54: “Wij zijn blij met de verlenging van Steven. Jente wensen we heel veel succes bij het vervolg van zijn trainersloopbaan.”

Steven Wuestenenk
Janno Post met zijn zoon bij de nieuwe regenton en lavendelhaag
Lente! Tegels eruit, groen in de tuin in Westerveld Westerveld 6 uur geleden
Jan de Weerd van Brouwerij 1
Biljartvereniging Steenwijk speelt twee wedstrijden: gelijkspel en verlies. Sport 7 uur geleden
Weidevogelboer van het jaar Harry Sol krijgt de plaquette uitgereikt door voorzitter Hans de Lange
Vogelwacht IJsselham kiest Harry Sol uit Zuidveen tot Weidevogelboer van het jaar 2023 en neemt afscheid van bestuurslid Ton Fleer Steenwijkerland 8 uur geleden
Zaanzang, Verzetstraat 10, Koog aan de Zaan
VORK Kunstlezing op 12 maart: Marc Ruygrok in gesprek met Tijs Goldschmidt Cultuur 9 uur geleden
Willie Schilder zingt al vanaf zijn tiende jaar -
Willie Schilder brengt single en videoclip uit: Feesten in de kroeg Cultuur Insta-Dekop 10 uur geleden
Ensemble Himmelsburg
Serie Passie voor Bach brengt zondag 'cafémuziek' in Grote Kerk Steenwijk Cultuur 11 uur geleden

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.