Afbeelding
Logo NVA

Bijeenkomst NVA: ‘Hej, ik ben er ook nog! Of niet dan?

Steenwijk

STEENWIJK - De NVA (Nederlandse Vereniging voor Autisme) Steenwijkerland organiseert in de bibliotheek Steenwijk op donderdag 24 februari een themabijeenkomst met als thema: ‘Hej, ik ben er ook nog! Of niet dan?’ De bijeenkomst gaat over hoe je voor je zorgintensieve gezin kunt blijven zorgen zonder jezelf compleet kwijt te raken. 

Autisme en/of AD(H)D in het gezin
De themabijeenkomst is van 19.30 uur tot 21.30 uur. Vanaf 19.00 uur is de zaal geopend op de eerste verdieping. De kosten zijn € 3 voor NVA- en bibliotheekleden. Niet leden betalen €4. De entree is inclusief koffie of thee. Aanmelden voor de themabijeenkomst wordt zeer op prijs gesteld in verband met het beperkt aantal plaatsen en kan via: nva.steenwijkerland@gmail.com of via WhatsApp: 06-24129063. 

Inloopmoment
Donderdagmiddag is er van 14.00 tot 17.00 uur een inloopmoment. U kunt dan terecht voor informatie of een gesprek over autisme. Vrijwilligers voor de NVA vindt u dan op de begane grond in de bibliotheek Steenwijk, Meppelerweg 47A, 8331 CS Steenwijk. Het inloopmoment kan zonder afspraak en gratis bezocht worden.