Caroline Hoogeveen (links) en Geke Jongedijk
Caroline Hoogeveen (links) en Geke Jongedijk Foto: Hilda Knol

Het bruist bij Modehuis Ketel: nieuwe collectie is kleurrijk

· leestijd 1 minuut Steenwijk

STEENWIJK - De nieuwe lentecollectie is binnen bij Modehuis Ketel. De damesmodezaak aan De Markt hangt vol met kleurige mode: casual en voor een feestje. Benieuwd hoe dat er uitziet? Kom daarom naar het Fashion Weekend van 26 en 27 maart, want dan zullen de mannequins alle nieuwe merken showen. 

“Het bruist hier van de nieuwe items,” zegt eigenaresse Carolien Hoogeveen. Ze wijst daarbij naar de rekken boordevol fleurig gekleurde broeken, blouses, shirts, jurken, blazers en de grote collectie zomerjassen. Van opvallend oranje tot fifty shades of blauw. Modehuis Ketel heeft veel bekende merken in huis, zoals Mona Lisa, Dreamstar en RABE. “Het Australische merk Orientique en het Canadese merk Dolcezza zijn nieuw,” voegt Carolien daar aan toe. Ze omschrijft Dolcezza als comfortabele mode, waar je helemaal vrolijk van wordt. Bijzonder is dat internationale kunstenaars de dessins hiervoor ontwerpen. De kleding van Orientique is ook heel speciaal, omdat die is gemaakt van organisch katoen. Het is luchtige kleding en ideaal voor warme lente- en zomerdagen. Wie op zoek is naar een outfit voor een bruiloft of ander feest, kan Carolien kleding van het merk Batida aanraden. Met het merk Myrna by Ned kom je trouwens ook goed voor de dag. Deze kledinglijn is van Myrna Goossen, die ze in samenwerking met NED International heeft gelanceerd. Het is een vrouwelijke en trendy collectie die zich typeert door unieke dessins en fijn te dragen stoffen. 

Fashion Weekend

Net als voorgaande jaren zal Modehuis Ketel alle nieuwe mode laten zien op de modeshows tijdens het Fashion Weekend van zaterdag 26 en zondag 27 maart vanaf 13.30 uur. Voor de winkel komt dan een lange catwalk te liggen, waarop de vier mannequins de kleding zullen showen. Carolien nodigt alle modebewuste vrouwen uit om een kijkje te komen nemen. “Op deze dagen, maar ook al in de week daarvoor, is iedereen welkom in de winkel om te komen passen. Wij trakteren op een hapje en drankje,” nodigt Carolien uit.

www.modehuisketel.nl.

Afbeelding
Meppel meest kunstzinnige gemeente van Drenthe Westerveld 28 apr, 14:00
Hervormde kerk Vledder
Ledenvergadering Dorpsbelang Vledder gaat over woningbouw, dorpshuis en ontmoetingsplein Westerveld 28 apr, 13:00
Afbeelding
Provinciale Staten investeren 8 miljoen euro in Nieuwe Energie Overijssel Algemeen 28 apr, 12:00